Tenisz

3.50-ért nem hagyjuk ott ezt a tippet a világelső ellen

 • Cesc18

Vasárnap délután bajnokot avatnak Halléban, a döntőben pedig a világelső és a tavalyelőtti győztes csap össze.

Amíg Quuen's Clubban elég szépen felborult a papírforma, addig Halléban egy a torna előtt is várt finálét rendeznek, hiszen Jannik Sinner világelsőként abszolút a favoritok közé tartozik és füvön Hubert Hurkacz-csal is mindig számolni kell, a lengyel ráadásul két éve már behúzta ezt a patinás viadalt. 

{"headTitle":"Jannik Sinner - Hubert Hurkacz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-23 14:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sinner","odds":"1.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Hurkacz","odds":"3.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

A fogadóirodák szerint inkább az olasz ennek a döntőnek a favoritja, akit idén még mindig csak két játékos tudott legyőzni. Sinner a torna folyamán találkozott Marozsán Fábiánnal és akkor megénekeltük, hogy az olasz elég sebezhető volt az elmúlt években a Wimbledont megelőző füves pályás tornákon.

Úgy tűnik azonban, hogy az újdonsült világelsőnek ebben is sikerült fejlődnie, hiszen ha nehezen is, de pályafutása első fináléját játszhatja ezen a borításon. Nagy meglepetés persze ebben nincs, ugyanis egy wimbledoni elődöntősről beszélünk, inkább az volt a fura, hogy eddig ezeken a kisebb füves viadalokon soha nem jött ki a lépés számára. 

Mint említettük, megharcolt azért ezért a döntőért, hiszen Griekspoor, Marozsán és Struff is három játszmára kényszerítette. Érdekesség, hogy mindhárom találkozó azért ment el döntő játszmáig, mert Sinner elveszítette a tie-breaket. Az elődöntőben ezt a hibát már nem követte el Zhang ellen, így ott kettőben végzett, bár az sem volt egy egyszerű győzelem. 

Ami Hurkacz-ot illeti, a lengyel évek óta az egyik legjobb füvön. Sinnerhez hasonlóan neki is van már elődöntője Wimbledonból, illetve ugyanerről a helyszínről tornagyőzelme. Magához képest elég jó salakszezont rakott össze, így várható volt, hogy füvön idén is tényező lehet. 

Érdekes, hogy amíg Sinner 2-3-ra áll a tie-breakeket illetően a tornán, addig Hurkacz 4-0-ra és többek között ennek köszönhetően szettet sem veszített még a héten. 

Ami az egymás elleni mérlegüket illeti, 2-2-re állnak, legutóbb tavaly Monte-Carlóban salakon találkoztak, amit Sinner döntő szettben nyert meg. Több, mint egy éve nem csaptak tehát össze, füvön pedig ez lesz az első meccsük, így a H2H nem igazán mérvadó. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Őszintén szólva bátor, aki Sinner ellen megy, hiszen mint említettük, idén csak két játékos tudta legyőzni. De azért azt nem állíthatjuk, hogy dominálna ezen a héten és Hurkacz egy borzasztó veszélyes ellenfél, különösen füvön.

Ez az első tornája világelsőként az olasznak, így ellene mindenki sokkal felszabadultabban teniszezik. Egyébként ennek köszönhetően nagyon élvezetes meccseket vívott a héten, Marozsánnal is nagyot játszottak. Meglepő lenne, ha a lengyelt le tudná dominálni, akinél ugye ott egy hatalmas első szerva a tarsolyban. 

Ilyen szorzón nehéz nem Hurkacz felé kacsingatni, főleg ha a tie-break statjukra gondolunk a héten. Már egy szett a lengyeltől is 1.80 körül fogadható, ami óvatosabb duhajoknak ideális választás lehet. 

{"headTitle":"Jannik Sinner - Hubert Hurkacz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-23 14:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hurkacz +1.5 szett hendikep","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Hurkacz nyer","odds":"3.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<