EURO 2024

A legvalószínűbb, hogy mindkét csapat kiesik - ez lehet a skót-magyar vége

  • varin

Nem kérdés, teljesen háromesélyes találkozó vár a mieinkre Kölnben Skócia ellen.

Aki győz, szinte biztosan továbbjut, aki nem, biztosan kiesik - ez a tétje a vasárnap esti skót-magyarnak. A mérkőzés szinte teljesen háromesélyes, néhány századnyival esélyesebb csak a győzelemre Marco Rossi gárdája, így érdekes lehet megnézni a pontos végeredményes piacokat is.

4043842

Egy ilyen kiegyenlített találkozón aligha meglepő, hogy az 1-1-et adják legkisebb szorzóval a fogadóirodák. A mindkét csapat kiesését jelentő eredmény 6 feletti szorzóval fogadható, noha a magyar csapat nyolc meccs óta nem remizett senkivel sem.

Magyarország utoljára szeptemberben, Csehország ellen játszott 1-1-et, míg Skócia a Svájc elleni csoportmeccsen, néhány napja.

Az 1-1 után az egygólos győzelmek következnek a két csapat javára, 2-1 vagy 1-0 lehet bármelyik fél oldalára, míg logikus módon a 0-0-nak igen nagy a szorzója. Ha nem esne gól, azzal akár 13-14-szeres pénzt is nyerhetnénk.

Az örökmérleg egyébként vegyes képet mutat, négy magyar- és három skót-győzelemre két döntetlen jut. Érdekesség, hogy amikor mi nyertünk, mindig lőttünk legalább három gólt - erre most akár @4.50-ért is tehetünk pénzt a Vegason.

Az utolsó, számunkra is kedvező eredmény közel 20 éves, 2004 augusztusában 3-0-ra nyertünk Skóciában, Huszti duplájával, illetve egy öngóllal. Ez most 26-szoros pénzt jelentene.

{"headTitle":"Legvalószínűbb végeredmények a skót-magyar meccsen","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1-1","odds":"6.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"1-2","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"0-1","odds":"9.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"2-1","odds":"9.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"1-0","odds":"10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}
[4043842] 2024-06-23 21:00:00 Skócia - Magyarországx;
vegashu