EURO 2024

Bizarr módon juthatnak tovább a skótok, ha nem szakad meg ez a 8 meccses széria

 • gb1

A skót-magyar meccs kapcsán főként a mi esélyeinket elemeztük, de ellenfelünk is történelmi tettre készül.

Már csak órák vannak hátra a mindenki által várt sorsdöntő Eb-csoportmeccsig, amelyen viszont könnyen lehet, hogy még nem dől el azonnal a továbbjutó. A legjobb harmadik helyezettek szempontjából ugyanis hatalmas matekozás indulhat, amennyiben Magyarország nyerni tud, ezt már egy korábbi cikkben is kifejtettük.

A skótoknál egy fokkal egyszerűbb a képlet, nyerni kell és akkor négy ponttal garantáltnak tűnik a legjobb 16 kiharcolása. Egy döntetlen által viszont csak két egység állna Skócia neve mellett, amivel nem lehet továbbjutni. Vagy mégis?

Eddig még példátlan az Eb-ken, hogy egy válogatott 2 ponttal jusson tovább, ám a harmadik csoportkörre fordulva ez most mégsem tűnik irreálisnak. Ha remizünk a skótokkal, majd a spanyol, olasz, portugál és török válogatott is nyeri utolsó meccsét, akkor a szigetlakók 2 döntetlenje is elég lehet a továbblépésre!

 

Erre a kombinációra a Vegas.hu extra öt százalékos ajándékával kiegészítve 53.75-szörös szorzót kapunk, tehát azt leszögezhetjük, hogy a bekövetkezéséhez a csillagok együttállására is szüksége lesz a Clarke-csapatnak. 

Ugyanakkor van itt egy nyugtalanító statisztika magyar részről, miszerint zsinórban nyolc Eb-meccsen vagyunk nyeretlenek. Legutóbb az átütő sikert hozó 2016-os kontinenstornán érezhettük a győzelem ízét, akkor az első csoportmeccsen vertük 2-0-ra Ausztriát, azóta viszont négy vereség és négy döntetlen a mérleg.

Reméljük ez a rossz széria vasárnap végre megszakad, de azt se felejtsük, hogy a skótok eddig három Eb-n szerepeltek és még egyszer sem tudtak kikeveredni a csoportból. Legutóbb a 2020-as Eb-n is egy ponttal várták az utolsó fordulót, ahol aztán a horvátok sima 3-1-gyel küldték őket haza.

{"headTitle":"EURO 2024 - Így juthat tovább Skócia akár 2 ponttal is","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"Eredő odds: 53.75","footerLink":"vegas.hu/registration?user_id=2_hatharom","events":[{"eventTitle":"Skócia-Magyarország - Döntetlen","odds":"3.91","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Albánia-Spanyolország - Spanyolország","odds":"1.46","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Horvátország-Olaszország - Olaszország","odds":"2.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Grúzia-Portugália - Porutgália","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Csehország-Törökország - Törökország","odds":"2.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<