EURO 2024

Ennek fényében érthetetlen, miért nem csökkent a magyarok szorzója!

  • varin

A csehek szívességével újabb nagy lépést tettünk a legjobb 16 közé, már amennyiben megverjük Skóciát.

Tűkön ülve várhatjuk az este 21 órát, amikor is eldől, marad-e esélye a továbbjutásra a magyar válogatottnak, vagy győzelem, esetleg pont nélkül távozik a németországi viadalról. Ugyan a 3 pont sem jelentene fix nyolcaddöntőt, de esélyeink hatalmasat nőnének, most pedig már azt is tudhatjuk, mi kellene még a kölni siker mellett. Ennek fényében viszont furcsán nagy oddsot kapunk a magyar továbbjutásra.

Mint arról korábban beszámoltunk, a B- és a C-csoport 95. perces góljai rendkívül jót tettek a mieinknek, miként áldás volt ez a minutum szombaton délután Hamburgban is. A georgiaiak kihagyott ziccere az Eb-újoncot továbblőhette volna, így viszont számolhat a magyar válogatott azzal, hogy esetleg az itteni harmadikot is megelőzi győzelem esetén.

4043842

Ha az alábbi öt forgatókönyvből kettő megvalósul és Magyarország megveri Skóciát, továbbjut:

 

  • Albánia és Horvátország nem nyer
  • Szlovénia veszít az angolok ellen
  • Georgia és Csehország nem nyer
  • Csehország legalább három góllal nyer
  • Ausztria legalább négy góllal kikap (vagy a magyar többel nyer)

 

Ami viszont érdekesség, hogy hiába alakultak számunkra kedvezően a többi csoport eredményei, a továbbjutásunk szorzója ugyanúgy @3.50-en áll a Vegason, mint a legelső pillanatban. Ez igencsak meglepő, és fogadóként akár el is gondolkodhatunk rajta, noha kétségtelen, hogy azért nem lesz könnyű megverni Skóciát.

{"headTitle":"UEFA EURO 2024 - Továbbjut az A csoportból - Magyarország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-23 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Igen","odds":"3.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Nem","odds":"1.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

 

Nem is olyan rossz a skótoknak a döntetlen?

Bár az új lebonyolításban 2 pontos csapat még sosem jutott tovább az Európa-bajnokságokon, egyáltalán nem lehetetlen, hogy ezúttal ez megváltozik. A skótok 2 ponttal és -4-es gólkülönbséggel is bizakodhatnának, hiszen a B- és az F-csoport harmadikját elvi szinten megelőzhetik.

Ehhez persze az szükséges, hogy a spanyolok az albánokat, az olaszok a horvátokat, a portugálok a georgiaiakat, a törökök pedig a cseheket verjék meg - ekkor ugyanis lenne két darab 1 pontos csoportharmadik.

Ez viszont azt mondatja velünk, hogy jó eséllyel inkább a magyarok kockáztatnak majd a végén, noha azért egy török-cseh bundaiksz kilökné Robertsonékat a nyolcaddöntőből.

vegashu