EURO 2024

Érik az Eb első bundadöntetlenje?

  • varin

Igencsak abszurd az állás az Eb E-csoportjában, ez pedig megér egy röpke elemzést.

406234

Ha egy focimeccs döntetlenjének a szorzója bőven 3 alatt van és a fogadóirodák szerint ez a legvalószínűbb kimenetel, akkor bizony egyértelmű a helyzet: valami gyanús. Az E-csoport utolsó körben a szlovák-román meccsen is ez a helyzet, márpedig egy remivel biztosan mindkét csapat továbbjut.

A belgák szombat esti győzelmével mind a négy csapat 3 ponttal áll, vagyis jó kis körbeverés alakult ki. Az utolsó körben román-szlovák és ukrán-belga meccsekre kerül sor, a helyzet pedig az, hogy Szergej Rebrov csapata a -2-es gólkülönbsége miatt utolsó helyről várja a csatározásokat.

Az ukránoknak emiatt csak akkor lehet jó a döntetlen, ha a szlovák-román meccsen győztest avatnak, ám mint azt az alábbi táblázat is mutatja, a fogadók szerint erre egyre kisebb az esély.

 

 

 

Megéri fogadni az utolsó körös döntetlenekre?

Ugyan fontos lehet, hogy melyik csapat kit is kap a legjobb 16 között, úgy véljük, ezzel a románok és a szlovákok nem foglalkoznak majd, mindkét fél számára hatalmas bravúr a továbbjutás. Emiatt teljesen logikus a döntetlen, még ilyen oddson is játszható tippnek tűnik.

A másik meccs érdekesebb lehet, hiszen itt megtörténhet az is, hogy egy 4 pontos csapat esik ki. A belgák és az ukránok viszont arra nem számíthatnak, hogy 3 pontot osztanak ki Frankfurtban, nem csak 2-t, így itt illene győzelemre játszaniuk, főleg ugye szomszédunknak, amely búcsúzna is a két remivel.

Abban az esetben viszont, ha a szlovák-románon az egyik csapat elhúz 2-3 góllal, más lehet a leányzó fekvése, de mi nem gondoljuk, hogy itt reális esély lenne ilyen forgatókönyvre.

{"headTitle":"Szlovákia-Románia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-26 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"2.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}