EURO 2024

Ezt várjuk mi - tippek a skót-magyar meccsre

Jön az utolsó felvonás? Vagy most kezdődik a diadalmenet? Lássuk, mit várnak szerkesztőink a skót-magyartól!

 

varin

Nyilván nem jó ötlet kiindulni az írek elleni meccsből, de nem nagy talány, hogy nekünk azért a brit futball stílus ellen kevésbé hatékony a játékunk, ami kiütközhet a skótok ellen. A magyar csapat játéka a játszó, támadó ellenfelekkel szemben jobb, márpedig a skótoktól ilyet kevésbé várhatunk.

Jól játszottak egyébként Robertsonék a svájciak ellen, kifejezetten sokat javultak az 1-5-höz képest, igaz, mi is mérföldekkel jobb futballt mutattunk be, mint a nyitómeccsen. Ugyanakkor a védelmünk ezen az Eb-n rendkívül gyengén teljesít, ezt pedig kihasználhatja a skót csapat, amelynek úgyszintén nyernie kell a továbbjutáshoz.

Nálam ez a meccs amolyan 55-45% a skótok javára, náluk láttam nagyobb és eredményesebb formajavulást, ők lehetnek valamivel jobb állapotban.

Egy érdekes fogadáskészítőt ajánlok erre a meccsre, amely a Vegason elérhető a legjobb oddson. A skótok rengeteg beívelése sok szögletet eredményezhet, ha a svájciak ellen megvolt az öt, a négy itt is zöldülhet. E mellé rakom a második félidei gólt, ekkor ugyanis már kockáztatnia kell mindkét csapatnak. Végezetül úgy vélem, nem fogjuk tudni lehozni 0-ra ezt a meccset.

Tipp: Fogadáskészítő: 2. félidő 0.5 gól felett + Skócia 0.5 gól felett + Skócia 3.5 szöglet felett  @2.00     


gb1

Bárki bármit is mond, szerintem a németek ellen jól helyt álltak fiaink, az eredmény pedig nem tükrözte hűen a pályán látottakat. Úgy vélem komoly teljesítmény az, hogy a torna egyik fő esélyesét hazai pályán szorongattuk és az is remek fegyvertény, hogy a csalódást keltő első 90 perc után sikerült kijavítani a hibákat. Ha a sorsdöntő meccsen is legalább olyan jó meccset tudunk játszani, mint a második körben, a helyzeteinket pedig végre kihasználjuk, akkor meglehet a hőn áhított győzelem, viszont a sorsunk így sem a saját kezünkben lesz. 

Mivel azonban a skótok is szépen feljavultak a nyitókörös blama után, így bármilyen kecsegtető is a magyar győzelemre szabott odds, azt nem merem telibe behúzni. Ami biztos, hogy a döntetlen egyik csapatnak sem jó eredmény, így egy olyan kétesélyt veszek ki, amelyben nincs benne a remi, ez mellé pedig Sallai lövéseit párosítom. Roli az eddigi két meccsen lehozta a 1.5 overt és mivel papíron a legkönnyebb ellenfél következik, reméljük itt is átlépi majd a határt.

 

Tipp: Skócia vagy Magyarország + Sallai kapura lövései 1.5 felett @1.74    


406203

Tomihmv

Mindkét válogatott javult a második kanyarban a nyitómeccséhez képest, a skótoknak ez pontban meg is mutatkozott. Avagy ők vannak valamivel jobb helyzetben, lelkileg biztos, igaz, ha mi nyerünk szombat este, és végül úgy alakul a többi eredmény, akkor három ponttal és minuszos gólkülönbséggel is továbbmehetünk. Az viszont borítékolható, hogy ha a skótok győznek, akkor ők ott lesznek a legjobb 16 között...

Avagy egy szoros, feszült találkozót várok, hiszen óriási lesz a tét, ráadásul győzelmi kényszerben a felek (iksszel kinyírják egymást), vagyis nem volnék meglepve, ha jó pár büntetőlapot hozna a találkozó. Főleg úgy, hogy a skótok eddig hármat átlagolnak meccsenként az Eb-n, mi pedig kettőt, vagyis a 4,5-es egál határon szerintem az over lehet a jó választás. Még akkor is, ha az az argentin Tello vezeti a meccset, aki a török-georgiai ütközeten némi meglepetésre csak három sárgáig jutott...

Tipp: Büntetőlapok száma 4,5 felett @1.85    

 

mr.blonde

Nekem nincsenek jó érzéseim a meccsel kapcsolatban, így eljátszom azt a taktikát, hogy a skótokra fogadok, hogy aztán adott esetben nagyon boldog legyek egy vesztes tipp miatt. 

Picit az az érzésem, mintha a magyar közvélemény nem kezelné helyét ezt a csapatot, márpedig Skócia játékosállománya egyáltalán nem gyengébb szerintem, mint a miénk. Azzal, hogy van már pontjuk, szerintem lélektani előnyben is vannak velünk szemben, így nálam ez egy nagyon-nagyon nehéz találkozó lesz.

A döntetlennel kéz a kézben kiesne a két együttes, így elvileg egy jó iramú, lüktető, adok-kapok meccs is lehet ebből, így a kimenetel gyakorlatilag tényleg megjósolhatatlan. Ha kikap a magyar válogatott, akkor ez a tipp lesz a vigaszdíjam...

Tipp: Skócia +0@1.93   

 


Szerinted mire érdemes fogadni a skót-magyaron?


[4043842] 2024-06-23 21:00:00 Skócia - Magyarországx;

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝
   

>>Vegas.hu számlanyitás<<