EURO 2024

Ez pikáns lesz! - argentin vezeti a skót-magyart

  • varin

Az első meccse is kemény volt Tellónak, de most még nehezebb dolga lehet.

Másodszorra vezet az idei Európa-bajnokságon a torna "import bírója", az argentin Facundo Tello. Ez különösebben nem lenne izgalmas számunkra, ha a dél-amerikai sporttárs nem a Skócia-Magyarország meccset kapta volna, ahol eldőlhet a továbbjutó csapat kiléte. Egy masszív ötletet már publikáltam erre a meccsre, ahol 30 feletti szorzót is levadászhatunk, de lássuk, mire lehet még érdemes fogadnia a gauchóval.

{"headTitle":"Skócia-Magyarország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-23 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"4,5 lap felett","odds":"1.91","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"4,5 lap alatt","odds":"1.81","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Tello első meccse a török-georgiai volt, ahol 17 szabálytalanságra 3 sárga lapot adott. Jól fújt ezen a mérkőzésen, nem lehetett rá panasz, de ebből igazából nem lehet kiindulni egyik irányba sem, hiszen a skót-magyar egy igazi ki-ki meccs, amely lehet lényegesen durvább.

Ugyanakkor a 42 éves sípmester nem számít kifejezetten kemény játékvezetőnek válogatott szinten, a 2022-es világbajnokság három meccsén összesen tíz lapot osztott ki, és bár a piros lapot nem fél felmutatni, sárgát nem ad ipari mennyiségben.

Két kör után a skótok az élmezőnyben állnak a sportszerűtlenségi listán, 180 percet követően csak az osztrákok zsebeltek be több figyelmeztetést, míg Marco Rossi csapata mindkét meccsén 2-2 sárga lapot szedett be.


>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<

Mi nem lepődnénk meg, ha ez már az első perctől egy durva meccs lenne, a tét hatalmas, Tello pedig aligha akarja majd elveszíteni a kezéből a meccset. A Tippmixpro @4.50-es szorzója a kiállításra tetszetős, de mi bejátsszuk a két első félidei lapot is, közel duplázó oddson.

Kik kaphatnak lapot?

Mivel a veszélyeztetett játékosok névsora egyre vaskosabb, amellett persze, hogy a csapatoknak nyernie kell, néhányuknak figyelnie is illik, hogy ne szedjék be második lapjukat. A skótoknál Ralston, McTominay, McKenna és McGinn, a magyaroknál pedig Szalai, Bolla, Varga és Szoboszlai veszélyeztetett - és Szalai kivételével ők mind ott vannak az előzetes kezdőben.

A magyar csapatból ismételten Schäfer Andrásnak adnánk a lapot, ő két meccsen már négy faultnál jár. Ugyan a listát öt szabálytalansággal Fiola Attila vezeti, az ő szorzója nagyon alacsony. A vendégeknél pedig Billy Gilmour a kiszemelt, mint a középpálya azon kevés tagjának egyike, akit nem fenyeget az eltiltás.

{"headTitle":"Skócia-Magyarország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-23 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lesz kiállítás? - Igen","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"1. félidő 1,5 lap felett","odds":"1.97","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Billy Gilmour lapot kap","odds":"4.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Schäfer András lapot kap","odds":"4.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4043842] 2024-06-23 21:00:00 Skócia - Magyarországx;