EURO 2024

Sok akciós szorzó van a skót-magyarra, de nekünk csak ez a kettő tetszik

Rengeteg megemelt szorzót kínálnak a skót-magyarra a honi bukik, de igazán jó fogadásokat keveset találni.

 


>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<


Vasárnap este 21 órakor jön az év legfontosabb magyar vonatkozású mérkőzése, azaz a magyar válogatott Skócia ellen zárja az Európa-bajnokság csoportkörét. Marco Rossi csapata ugyan nulla ponttal áll az A-csoportban, de ne tudná, hogy amennyiben legyőzzük Skóciát, úgy igenis lehet esélyünk továbbjutni a nyolcaddöntőbe. Persze ez sajnos csak az alapfeltétele a továbbjutásnak, amelyhez még több más eredmény is szükségeltetik. 

Természetesen a nagy meccsre rengeteg megemelt akciós szorzó érhető el. Azonban meglehetősen véleményes a felhozatal, mert azért nem minden ajánlattól vagyunk elragadtatva. Sallai Roland gólszerzős szorzójáról már beszéltünk egy korábbi cikkben, most viszont a Tippmixpro Oddsrakétáit nézzük meg. Négy rakéta is elérhető a skót-magyarra, de véleményünk szerint két tipp szorzója bír igazán értékkel. 

 

Villant végre valamit Szoboszlai Dominik?

Az Eb-mezőny legfiatalabb csapatkapitányának vállára óriási terhet pakolt a sajtó és a közvélemény, ám a 23 éves liverpooli klasszis egyelőre nem tudott kiemelkedőt nyújtani ezen a tornán. Persze ez valahol érthető, hiszen kire készüljenek az ellenfelek a magyarok ellen, ha nem a 75 millió eurót érő középpályásunkra, Szoboszlainak tehát úgy kéne extrát nyújtania, hogy a minőségi ellenfelek gyakorlatilag első számú célként tekintene arra a feladatra, hogy semlegesítsék őt a játékból. 

Persze a nagy játékosok ismérve, hogy a fontos pillanatokban villannak, a magyar válogatottnak pedig nagyon fontosa pillanata lesz vasárnap este. Szoboszlai egyelőre még a kapura lövések terén is nagyon szerényen teljesít ezen az Eb-n, így a gólszerzése elég kérdéses, de a Tippmixpro Oddsrakétájában 4.60-as odds azért elég szépen néz ki. Mikor, ha nem most? 

{"headTitle":"Skócia - Magyarország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-23 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik gólt szerez ","odds":"4.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Szögletekben érdemes gondolkozni? 

Van az a berögződés, hogy a brit csapatok nagyon szögletesek, mert sokat használják a széleket és a beíveléseket. Skócia a két mérkőzésén öt szögletig jutott, míg az ellenfelek 16-ig, így nem igazán támasztja alá ezt a sztereotípiát, de azért tegyük hozzá, hogy a németek ellen az emberhátrány miatt nem is igazán volt esélyük támadni. 

A magyarok erősebb számokat hoztak, a németek ellen hétszer is sarokrúgást végeztünk el, miközben a germánok 11-et. A Svájc meccset nem citálnánk ide, mert ott olyan gyengék voltunk, mint a harmat...

Szóval, van egy olyan mérkőzés, ahol mindkét válogatott élet-halál kérdés a győzelem. Van egy olyan magyar csapat, amely támadásban kifejezetten szereti a széleken megbontani a védelmet és van egy olyan skót válogatott, amely szintén ezt fogja alkalmazni. 

Véleményünk szerint ebből a koktélból kijöhet, hogy látunk legalább 10 szögletet a rendes játékidőben, erre pedig most 2.60-as szorzót fizet a Tippmixpro. 

{"headTitle":"Skócia - Magyarország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-23 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lesz legalább 10 szöglet a mérkőzésen ","odds":"2.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4043842] 2024-06-23 21:00:00 Skócia - Magyarországx;