EURO 2024

44500 forintot hozhat így a Yamal-Kane duó

A spanyol tinisztár és a rutinróka angol csatár góljaira extraprofitot kapunk a magyar bukinál.

Még nagyban párolog az ember bőrén a vasárnap este legurított alkohol, de nincs megállás, zakatol tovább az Eb. A hétfői meccseket már tüzetesen megvizsgáltuk, a tét pedig magyar szempontból is óriási, valahogy ki kell szurkolnunk, hogy se a spanyol, se az olasz válogatott ne kapjon ki. Ha ez teljesül, akkor újabb nagy lépést tehetünk a legjobb 16 felé, de ez a cikk most nem ennek az esélyeit akarja latolgatni.

A Tippmixpro "Gólszerző Meló" promójára már korábban is felhívtuk a figyelmeteket. A közkedvelt  buki ajánlata egészen a kontinenstorna végig él, a lényege pedig pofon egyszerű - két különböző meccsen válasszunk 1-1 játékost a gólszerző piacról és a buki megdob minket 20% extraprofittal.

A hét eleji menüből mi most a fiatal Barcelona-sztár, Lamine Yamal és a Bayern München bombázója, azaz Harry Kane találatát vesszük ki. Utóbbit aligha kell túlmagyarázni, Kane a Háromoroszlánosok történelmének legjobb góllövője (64), aki az egész szezonban kiemelkedő formában volt. A 30 éves játékos a klubszezonban 45 meccsen 44 gólt ragasztott és már az Eb-n is beköszönt az előző, dánok elleni csörtén. 

Tudtad? Yamal és Kane gólját kombinálva 5.88-szoros helyett 7.06-szoros oddsot kapunk a Tippmixprónál!


A katalánok 16 éves talizmánját sem kell bemutatni senkinek, akinek értéke már a 100 millió eurós csillagászati határ közelében mozog. Yamal is történelmet írhat, hiszen ő lehet a torna valaha volt legfiatalabb gólszerzője. Már a horvátok ellen is nagyon élesen focizott, három remek kísérlete is volt, az olaszok ellen pedig már kapufáig jutott. A csoportból a legkönnyebb ellenfél hétfőn érkezik, mi pedig bízunk benne, hogy végre összehozza a hőn áhított találatot a technikás szélső.

 

{"headTitle":"EURO 2024 - Gólszerző meló","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-24 21:00","footerTitle":"Eredő odds: 7,06","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Albánia-Spanyolország - Lamine Yamal gólt szerez","odds":"3.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Anglia-Szlovénia - Harry Kane gólt szerez","odds":"1.84","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<