EURO 2024

Egy duplázóval rizikózunk az albán-spanyolon

A spanyolok már biztos csoportelsők, az albánok az életükért játszanak. Mi pedig nagyon nem szurkolunk nekik!

A B-csoport küzdelmeivel folytatódik az Eb hétfőn, de amíg a világ nagy része az olasz-horvát rangadóra figyel, addig Magyarországon minden szem pár az albán-spanyol csörtére szegeződik. Az indok természetesen érthető, amennyiben ugyanis Albánia legyőzné a hispánokat, úgy a skótok felett aratott heroikus győzelem menne a levesbe és a magyar válogatott nem jutna tovább a nyolcaddöntőbe. 

 

Csapathírek

A spanyolok a horvátok ellen az Eb eddigi egyik legjobb teljesítményét nyújtották, ám az olaszok ellen már jóval gyengébben játszottak. Ezzel együtt elérték a céljukat és két kör után meg is van a továbbjutás, így ezt a meccset akár le is lazsálhatják. Bár egy ilyen lépés teljesen logikus lenne, a sajtóban inkább arról olvasni, hogy La Fuente szövetségi kapitány viszonylag keveset tervez változtatni vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy nem a teljes B-sorát küldi majd pályára. 

Rodri eltiltás miatt biztos nem lesz, Nachónak is akad kisebb sérülése, így a hétfői meccseJesus Navas, Mikel Merino, Alex Grimaldo, Ferran Torres és Aymeric Laporte is ott lehet a kezdőben. 

Az albánoknak ez még egy élet-halál mérkőzés, így aki él és mozog az ott lesz a pályán. Nincs kimaradó, nincs sérült a csapatnál. 

Albánia a horvátok elleni remi miatt reménykedhet még a továbbjutásban, de ehhez győznie kell a spanyol válogatott ellen. 

[4043848] 2024-06-24 21:00:00 Albánia - Spanyolországx

Mire érdemes fogadni?

Nagyon veszélyes helyzet ez a mostani, hiszen adva van egy teljesen tutiban lévő nagycsapat, amelynek ez a mérkőzés már semmit nem ér, és adott egy lelkes underdog, ami az életéért harcol. 

A fogadók tétjei fel is nyomták a spanyol győzelem szorzóját, hiszen sokan arra számítanak, hogy a hispánok csak lötyögni fognak. Ugyanakkor érdemes vetni egy pillantást azért erre a keretre, mert elképesztően mélynek tűnik, szemben mondjuk az albánéval. 

Nem gondolnánk, hogy ebben a felállásban a spanyol válogatott ne tudná meg két vállra fektetni az albánt, de a tét és a motiváció okozta különbség egy világversenyen tényező lehet. 

Ezért is döntöttünk úgy, hogy nem zárjuk ki az albánokat a fogadásokból és egy olyan tippet próbálnánk meg, amivel nem is írjuk le őket teljesen. A mindkét csapat szerez gólt opcióra nagyon szép szorzókat fizetnek és mivel a spanyol védelem fel lesz forgatva, a balkáni csapatnak lehet esélye. 

{"headTitle":"Albánia - Spanyolország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-24 21:00","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt ","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}
vegashu
[4043848] 2024-06-24 21:00:00 Albánia - Spanyolországx;