Copa América

Már az első meccsükön leégnek a brazilok?

  • varin

A hatalmas tudásbeli különbség ellenére is megizzadhatnak a brazilok a Copa nyitányán.

Kedden hajnalban zárul a Copa América első csoportköre, a D-csoport küzdelmeit rendezik meg az Egyesült Államokban. Eddig a torna egyetlen meglepetését az Ecuadort legyőző Venezuela szolgáltatta, és bizony hatalmas csoda lenne, ha a sort Costa Rica írná tovább, amely Brazíliával találkozik.

4407876

Persze a Selecao felkészülése nem volt zökkenőmentes, erről írtunk bővebben a torna beharangozójánál is. Viníciusék nagy szerencséje viszont, hogy kezdésnek a leggyengébb ellenféllel, vagyis Costa Ricával találkoznak, amely ellen akár egy önbizalomnövelő siker is benne van.

A közép-amerikai gárda ugyanis nem képvisel túl nagy erőt, noha Uruguayjal például remizett júniusban, de az argentinok elleni 1-3 sem számít rossz eredménynek. A The Ticos viszont még a térségben sem számít túl erős csapatnak, amelyet jól jelez, hogy a Nemzetek Ligája rájátszásában Panama 6-1-es összesítéssel múlt felül.

Néhány ismertebb név ráadásul vissza is vonult, így Keylor Navas, Giancarlo González, Bryan Oviedo, Kendall Watson, Yeltsin Tejada és a rekorder, Celso Borges sem tagja Gustavo Alfaro keretének, amely azért így eléggé rutintalannak is nevezhető.


>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<

 

Bízva a jó rajtban, a brazilok alighanem Rodrygót, Viníciust és Raphinhát is bedobják már a első meccsen, míg Endrick csereként beállva segíthet a csapattársaknak.

"Meg kell találnunk az egyensúlyt aközött a csapat között, amely az elmúlt időszakban volt és amely most kicsit keresi önmagát. Formálódik még a csapatom, olyan játékosokkal, akik talán nem is gondoltak rá, hogy most itt lesznek velünk, ez azért így bonyolítja a helyzetet. Remélem, jó tornánk lesz és bizonyítanak a játékosok a világnak" - nyilatkozta Dorival Junior.

Az új szakvezető mondatai nem a levegőbe szálltak, hiszen sok rutinos játékos, mint Richarlison, Gabriel Jesus, Casemiro, Thiago Silva, Joelinton vagy Renan Lodi ilyen-olyna okok miatt nem kapott meghívót.

A két csapat ötször is találkozott az évezredben, a brazilok mindet megnyerték, a gólarány pedig impozáns 13-3.

Ugyan nem most fog kiderülni, hogy mit is tudnak a brazilok, a gyenge hónapok után nem igazán lazsálhat a Selecao, meg kell mutatnia, hogy favoritként érkezett a Copára. Viszont ez nem jelenti azt, hogy hatalmas gálát látunk majd, Costa Rica képes keményen védekezni, így nem kizárt, hogy belefutunk egy 1-0-ba vagy 2-0-ba.

Brazília#bra-brazil#10

Számunkra kicsit meglepő, milyen jó oddsot is kapunk arra, hogy Costa Rica nem szerez gólt, amelyet megfűszerezünk azzal, hogy nem lesz 4 gólnál több. Tippünk tehát 0-0, 1-0, 2-0, 3-0 és 4-0-nál nyerő, bármelyik oldalra.

{"headTitle":"Brazília-Costa Rica","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-25 03:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: 4.5 gól alatt + Nem szerez mindkét csapat gólt","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4407876] 2024-06-25 03:00:00 Brazília - Costa Ricax;