Tenisz

Három tippel dupláznánk a wimbledoni kvali első napján

 • Cesc18

Meccsdömpinggel indul a wimbledoni selejtező, mi pedig három jó passzban lévő teniszezővel nyernénk.

Hétfőn megkezdődnek a wimbledoni selejtezős küzdelmek és rögtön az első játéknapon óriási meccsdömping vár ránk, hiszen 16 pályán nem kevesebb, mint 64 mérkőzést játszanak le. Nem könnyű ekkora menüből szelektálni, mi most három találkozót vettünk ki, amelyeken viszonylag egyértelműek az esélyek, cserébe egy duplázó feletti szorzót kapunk. Lássuk!

Első választásunk Mattia Belluccira esett, aki tavaly közel járt a wimbledoni főtáblához, ám akkor az utolsó körben elvérzett. Idén se lesz könnyebb dolga, hiszen a nagyon rutinos David Goffin ágára került. De ne rohanjunk ennyire előre, először a selejtező 31. kiemeltjén, Duje Adjukovicon kellene átrágnia magát. Ez azért egy megoldható feladatnak tűnik, a horvát srác ugyanis kevésbé a nagyon gyors pályákat preferálja. Mindketten játszottak már az elmúlt hetekben füvön, Bellucci Nottinghamben elődöntőzött, míg a másik két versenyén egyaránt nagy csatában búcsúzott. Ezzel szemben Adjukovic győzelem nélkül érkezett Wimbledonba. Az olaszt jobbnak gondoljuk ezen a borításon, így Belluccival megyünk. 

A második választásunk Mikhail Kukushkinra esett, aki 36 évesen másod virágzását éli a Touron. A rutinos kazah 34 győzelmet számlál már a szezonban, igaz ezek nagy részét Challengereken aratta, de az önbizalmának ezek jól jöttek. Az elmúlt hetekben füvön is jól játszott, így egyértelműen favoritja a Vitaliy Sachko elleni találkozónak. Az ukrán nincs jó passzban és elsősorban salakon érzi otthonosan magát, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy még múlt héten is inkább salakos Challengerre ment el. Nálunk ez kettőben Kukushkiné.

Az utolsó tippünk James Duckworth-re esett, aki összességében szintén remek szezont fut, az elmúlt hetekben füvön pedig különösen jól teljesített, hiszen Stuttgartban negyeddöntőzött, míg Halléban nyolcaddöntőzött, de mindkét esetben a kvaliból indult. Benjamin Hassan lesz az első ellenfele, aki salakon még csak-csak mutatott valamit idén, a gyorsabb borításokon viszont egyáltalán nem jöttek az eredmények számára. Duckworth sokkal jobb passzban van és sokkal nagyobb rutinja van ezen a borításon. 

{"headTitle":"Wimbledon, férfi selejtező","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-24 12:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bellucci + Kukushkin + Duckworth","odds":"2.19","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<