EURO 2024

Be mered vállalni ezt a horvát-olaszra?

Az Oddsrakétának köszönhetően a világ legjobb szorzóján fogadhatsz erre a horvát-olaszon!

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<


Hétfőn két mérkőzést rendeznek az Európa-bajnokságon, amikor is zárul a B jelű csoport. A Spanyolország-Albánia ütközet még úgy is igen egyértelműnek tűnik, hogy a hispánoknak már mindegy, mivel behúzták a négyest, viszont a Horvátország-Olaszország tartogathat izgalmakat.

A találkozót egy korábbi írásunkban már kielemeztük, a horvátoknak nyerniük kell, ha tovább akarnak jutni, míg az olaszoknak elég lehet az iksz is, vagyis izgalmas 90 perc vár ránk. Gyakorlatilag tehát bármilyen eredmény benne van a pakliban, ezért mostani írásunkban egy kiemelt szorzójú fogadási ajánlatot ajánlunk figyelmetekbe az ütközettel kapcsolatosan, amelyet a Tippmixpro fogadóirodában lehet megjátszani!

Habár egyik fél sem híres arról, hogy nyíltsisakos csatákban venne részt, de mivel déli szomszédjaink győzelmi kényszerben vannak, valamint, hogy az olaszok nem kaphatnak ki, azért mindez előidézhet egy olyan sztorit, amelyben születik egy-két találat. Vagyis jó esély van egy olyan csörtére, ahol végül mindkét csapat betalál!

Ha pedig Te is látsz ebben fantáziát, akkor érdemes lehet megjátszanod a Tippmixpro Oddsrakétáját a meccsel kapcsolatosan, ugyanis a magyar bukmékernél az

 

 

 

Az 1.76-szoros helyetti duplázó szozójú tippben tehát lehet potenciál, főleg, ha figyelembe vesszük azt, hogy a két válogatott elmúlt három egymás elleni meccse rendre 1-1-re végződött, bár az utolsó egymás elleni összefeszülésük óta szinte napra pontosan kilenc év telt el...


Te megjátszod ezt az Oddsrakétát?


{"headTitle":"Horvátország - Olaszország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-18 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt - régi odds: 1.76","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>>🚀Részletes leírásunk az Oddsrakétáról🚀 <<<


Hol találom az Oddsrakéta fogadásokat?

A fogadást ne a labdarúgáson belül keresd, hanem az "Oddsrakéta" fül alatt. Az Oddsrakétáról részletesen az alábbi cikkünkben olvashatsz. A maximális tét felhasználónként eltérő, így mindenképp érdemes megnézni, hogy a saját számlán mennyit enged felrakni erre a tippre a magyar bukméker!


Oldalunk "hivatalos" tippjei a mérkőzéssel kapcsolatosan egy korábbi írásban kerültek publikálásra! Jelen cikkben csak felhívjuk Olvasóink figyelmét egy átlagon felüli értékkel bíró fogadási lehetőségre!


⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<