EURO 2024

Most már nem éri meg a magyar válogatott ellen fogadni?

Megvan a hőn áhított győzelem Skócia ellen, de még mindig necces a továbbjutásunk a nyolcaddöntőbe.

Mámoros reggelre ébredt Magyarország hétfőn, hiszen a magyar válogatott egy elképesztően küzdelmes mérkőzésen, a csereként beálló Csoboth Kevin 100. (!) percben esett góljával 1-0-s győzelmet aratott Skócia felett az A-csoport 3. fordulós mérkőzésén. A győzelemmel járó három pont azt jelentette, hogy Marco Rossi alakulata továbbjutó helyre került, ugyanakkor ahhoz, hogy tényleges ott legyünk a nyolcaddöntőben, még jó pár eredménynek teljesülnie kell. 

Így állunk most 

A magyar csapatnak már nem lesz több meccse, három ponttal jelenleg a harmadikok vagyunk a csoportharmadikok között. Ausztria és Szlovákia számunkra már behozhatatlanok, mindkét csapatnak van még egy mérkőzése és a gólkülönbségük is jobb. Matematikai esély persze még van, hogy előzzük őket (is), de ahhoz négy és ötgólos vereséget kéne szenvedniük az utolsó csoportmeccsen. 

Érdemesebb tehát hátrafelé nézni. Szlovénia egy döntetlennel előzne minket, de Anglia ellen azért a remi is nagy bravúr lenne a kis ország válogatottjától. Albániának csak a győzelem lehet a megoldás, a balkániak pedig a már biztos csoportelső spanyolokkal találkoznak. 

A csehek és a grúzok is képben vannak még, egyaránt 1-1 ponttal, utóbbiak a portugálok ellen, előbbiek a törökök ellen lépnek pályára. Ha egyik válogatott sem nyer, akkor biztosan jók vagyunk velük szemben is, hiszen úgy maximum két pontjuk lenne. 

A táblázatban nem szerepel, de képben van még Horvátország is, amely majd Olaszország ellen lép pályára. Nekünk itt is az kell, hogy a horvátok ne nyerjék meg a meccsüket, abban az esetben mögöttünk maradnak. Erre azért van esély, mert az olaszok egy zakóval a kiesésüket kockáztatják, így bízhatunk benne, hogy elkerülik a vereséget. 

 

Az oddsok alapján készülhetünk a nyolcaddöntőre 

Bár a fentiekből is látszik, hogy nagyon soktényezős még ez a történet, a papírforma alapján a magyar válogatott ott lesz a nyolcaddöntőben. Mindössze 1.35-ös az odds arra, hogy meglesz a továbbjutás és háromszoros pénzt fizet, hogy nem. Szerencsére azt tapasztalatból tudjuk, hogy egy hármas szorzó azért elég nehezen jön be, így lehet okunk bízni a továbbjutásban.

Ha ez bekövetkezik, akkor 2016 után jutunk be ismét az egyenes kieséses szakaszba, és könnyen lehet, hogy ugyanúgy a belgákkal fogunk játszani, ahogy akkor is...

{"headTitle":"EURO 2024","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-24 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magyarország továbbjut a csoportból - IGEN ","odds":"1.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Magyarország továbbjut a csoportból - NEM ","odds":"2.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

 

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<