Tenisz

6.66-szoros kasszát nyernénk az ATP veteránjával

 • Cesc18

A vártnál nehezebb dolga lehet Gael Monfilsnak a mallorcai nyolcaddöntőben.

A wimbledoni selejtezők mellett két füves pályás ATP-tornát is rendeznek a héten, de azért ezeken már visszafogottabb mezőny jött össze. Mallorcán például nehéz lenne topfavoritot megnevezni, annyira sokesélyes a verseny. A kiemeltek között ott többek között Gael Monfils, ám az azért nagyot szólna, ha 37 évesen elvinné a trófeát a fiatal kihívói orra elől. 

A rutinos francia 2018-ban még wimbledoni nyolcaddöntőbe jutott, azóta viszont nem sokszor tudott füvön játszani, az elmúlt két szezonban például egyaránt kihagyta ezt az időszakot, így a hétfői meccse előtt 2021-ben Wimbledonban ütött legutóbb füvön. 

De így is sikerült győzelemmel visszatérne ezen a borításon, igaz nem kapott igazán nehéz ellenfelet, hiszen Dominic Thiem már nem tényező a profik között, különösen nem füvön. Ettől függetlenül nem volt ez annyira sima meccs Monfils számára, hiszen a második szettet el tudta vinni az osztrák tie-breakig. 

Monfilsra a folytatásban papíron újabb sima meccs vár az alapvetően salakos Robert Carballes Baena ellen. A spanyol fiú karrierje során több, mint 800 meccset vívott már meg salakon, míg füvön mindösszesen 21-et, ami jól mutatja, hogy melyik borítást preferálja. 

Egy ilyen matchup esetében nem nagyon kellene gondolkoznunk a győztesen, de mi most mégis megtesszük. Mallorca egy érdekes helyszín a füves pályás idényben, talán ezen a tornán tudnak leginkább labdába rúgni a salakmenők. Nem kell persze nagy dolgokra gondolni, RCB aligha nyeri meg a tornát, de azért bonyolulttá teheti ezt a találkozót. 

Mallorcán magasabbra pattannak a labdák, ami segítésék a salakosok számára, nem véletlen tehát, hogy Baena a hét füves győzelméből négyet ezen a helyszínen jegyez. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Lehet, hogy nem lesz meglepetés és Monfils igazolja a papírformát, de a vártnál szorosabban alakulhat ez a meccs. A francia sem olyan stabil már, sőt soha nem is volt ez rá jellemző, egy-egy könnyen elhullajtott szett nála mindig benne van a pakliban. Rizikós egy salakosra szett hendikepet húzni, mert a logika nem ezt kívánná meg, de van annyi hitünk RCB-ben, hogy egy játszmát megszavazunk neki. 

{"headTitle":"Gael Monfils - Robert Carballes Baena","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-25 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Baena +1.5 szett hendikep","odds":"1.92","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Első szett Baena, meccs nyertes Monfils","odds":"6.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<