EURO 2024

Az osztrákok meggyőztek minket, így nem fogadunk Hollandiára

  • gb1

Az Oranje ráadásul már garantáltan továbbjut, tehát a motiváció is nagyobb a sógoroknál.

Kedden 18 órától Berlinben néz farkasszemet a holland és az osztrák válogatott. A találkozón az Oranje a favorit, amely akár még a csoportelsőséget is megcsípheti, mi mégis inkább nyugati szomszédunkkal szemezgetünk. Az Opta szuperkompjútere 10 ezer szimuláció alapján mondjuk 43.8 százalékban Xavi Simonsékat hozta ki győztesnek, de minket még ez sem zavar meg.

 

Csapathírek

 

Egy aggasztó mutató mondjuk van a Rangnick-legénység számára, mégpedig hogy a nemzeti csapat az utóbbi hét meccsen alulmaradt Hollandiával szemben. Mikor, ha nem most törik meg ez a pocsék széria, gondolhatják szimpatizánsaik, az eddig látottak pedig adhatnak is bőven optimizmusra okot.

Már a vb-ezüstérmes franciák elleni nyitómeccsen is megcsodálhattuk Rangnick masszív presszingre épülő taktikáját, amely akkor még nem hozott pontot, de többször szorongatták Mbappéékat. A lengyelek ellen aztán már kijött a lépés, a 3-1-es sikerrel pedig nagyon úgy tűnik, hogy a továbbjutást is bebiztosították. Sabitzerék viszont akár a top 2-be is kerülhetnek, ha legyőzik a mumust, mi pedig újabb jó teljesítményt várunk tőlük.

Tudtad? Gulácsi és Orbán csapattársa, Baumgartner az utóbbi 7/6 meccsén betalált a nemzeti csapat mezében!

 

Az Oranjénél bosszankodhattak az előző kanyarban, hiszen a Les Bleus elleni csörtén egy szabályosnak tűnő gólt vettek el a csapattól. Xavi Simons bombájánál azonban csapattársa Dumfries hiába nem ért a labdához, (elvileg) akadályozta a franciák portását, a végeredmény pedig 0-0 maradt. A Koeman-csapat összességében nem fest rosszul, bár a lengyeleket nehezebben gyűrte le, mint Ausztria. 

A felállásokban nem számítunk változtatásra, a kezdők tekintetében viszont lehet, hogy lesz némi módosítás. Gernot Trauner például még nem kapott zöld utat, a játékos Lewandowskiék ellen szenvedett kisebb sérülést. Ronald Koeman számára a teljes csapat bevethető, mivel viszont a továbbjutás már zsebben, nem kizárt, hogy a sztárok kicsivel több pihenőhöz jutnak majd.

[4043859] 2024-06-25 18:00:00 Hollandia - Ausztriax

Mire érdemes fogadni?

 

Az eddig látottak alapján nálunk ez a meccs közelebb van, mint azt az oddsok mutatják, bár a bukik számain is láthatjuk, hogy közel sem írják le Sabitzeréket. Ezen a csörtén tehát mi inkább az osztrákok felé húzunk, de bebiztosítva, kétesélyben vesszük ki őket. Ez mellé pedig egy magas szöglet undert teszünk - az osztrákok eddigi két meccsén összesen volt 15 sarokrúgás (8 a franciák, 7 a lengyelek elleni meccsen). A döntetlen mindkét félnek jó eredmény lenne és nem is várunk öldöklő iramot, így a 10.5 under szerintünk közel sem tűnik irreális elvárásnak.

{"headTitle":"Hollandia-Ausztria","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-25 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő - Ausztria vagy döntetlen + szögletek száma 10.5 alatt","odds":"2.24","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}
[4043859] 2024-06-25 18:00:00 Hollandia - Ausztriax;