EURO 2024

Crouch szerint simáznak az angolok, vagyis továbbjut Magyarország!

A korábbi liverpooli játékos szerint Anglia átlép a szlovénokon, avagy Rossiék kedd este bonthatják a pezsgőket!

Kedden zárul a C-csoport, ami a magyar csapat szempontjából is izgalmas lesz, ugyanis, amennyiben Anglia legyőzi Szlovéniát (köszönhetően a hétfői, horvát-olasz iksznek), akkor bizony Marco Rossi fiai biztosan ott lesznek a nyolcaddöntőben!

A találkozóval már bővebben is foglalkoztunk, most pedig lássuk, hogy a korábbi angol legenda, a 42-szeres válogatott csatár, Peter Crouch mit vár ettől a találkozótól.

Úgy gondolom, hogy a Dánia elleni iksz, feltüzeli az angolokat a zárómeccsre, helyre akarják tenni a kritikusokat. Nem játszottunk jól eddig, de nem is veszítettünk még, vagyis nincs a csapaton nyomás, de egyértelmű, hogy változásokra van szükség. Remélhetőleg Szlovénián könnyedén átlépünk, úgy vélem, hogy Anglia 3-0-s győzelmet arat.

- vélekedett Crouch az esélyekről, aki szerint a meccs vége akár hasonlíthat is a vasárnapi, skót-magyarra, hiszen a szlovénoknak pontot, pontokat kell szerezniük, így az utolsó 20 perc könnyedén őrületbe csapathat át. Megjegyezte még, hogy nyugati szomszédunkat azért veszélyesnek tartja, legjobbja szerinte pedig Benjamin Sesko.

A korábbi liverpooli játékos szokás szerint egy fogadáskészítős szelvényt pakolt össze, amely az angolok sikere mellett tartalmaz egy Kane-gólt, továbbá vár legalább egy kaput eltaláló lövést Fodentől. 

Látszólag olyan nagy rizikót nem vállalt ezzel a tippsorral Crouch, cserébe mégis bő háromszoros pénzt nyerhetünk, köszönhetően a Vegas fogadáskészítős lehetőségének.

{"headTitle":"Anglia - Szlovénia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-25 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Anglia nyer + Kane bármikor gólt szerez + Foden kaput eltaláló lövései 0.5 felett","odds":"3.14","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝
   

>>Vegas.hu számlanyitás<<