EURO 2024

A balkáni mentalitás hozhatja le ezt a duplázót a Dánia-Szerbián

Szerbiának csak a győzelem jó, Dánia pedig egy vereséggel kellemetlen meglepetésben részesülhet.

 

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<

 

Kedden este 21 órától rendezik a C-csoport küzdelmeit, a Dánia-Szerbia találkozóra pedig sok mindent rá lehet aggatni, de hogy ne lenne tétje, azt semmiképpen. 

Dánia két döntetlennel a háta mögött 2 ponttal várja ezt a meccset, Szerbia pedig egy remivel és egy vereséggel a tarsolyában számolgathat. A képlet egyébként meglehetősen egyszerű: Szerbia csak győzelemmel tudna továbblépni a csoportjából, míg Dánia számára a vereség pedig a búcsút jelentené. 

406243

Csapathírek 

A nagyobb hír a szerbek háza tájáról érkezik ezúttal is, hiszen déli szomszédaink megint nem (csak) a focira fókuszálnak. Az angolok elleni nyitómeccs után belső konfliktus robbant ki a szerbeknél, miután a csapatkapitány Dusan Tadics nyilvánosan tette szóvá, hogy nem került be a kezdőcsapatba. Azt a dolgot elvileg azóta már rendezték, de aztán azon akadtak ki a szerbek, hogy a lelátón szurkoló horvát és albán drukkerek a szerb népet szidták. Komoly lobbi indult meg azért, hogy megbüntessék a két ország szövetségét, ám az UEFA ceruzája végül nem fogott annyira erősen, hiszen néhány tízezer euróval megúszták a renitenskedést. 

Hogy ezek a cirkuszolások mennyire tesznek jót a szerbeknek, azt nehéz megmondani, mert ha van olyan ország, amely az ilyesmikből képes erőt meríteni, az talán éppen Szerbia. 

Ami magát a keretet illeti, nincsenek sérülések, Kosztics fájlalja picit a lábát, de több spíler egészséges. Elöl összeállhat a Vlahovics, Tadics, Mitrovics trió, ami brutál jól néz ki papíron, az más kérdés, hogy a pályán azért nem igazán igazolják a klasszis mivoltukat. Egyelőre. 

Dánia két 1-1-et tett bele a kalapba, de amíg az angolok elleni remi rendben volt, addig a szlovének elleni akár a továbbjutásba is kerülhet. Az északiaknál sincsenek hiányzók, így teljes garnitúrával készülhetnek a nagy meccsre. Dánia komoly nyomás alatt van, hiszen ha kikap Szerbiától, akkor szinte biztos a búcsúja. 

 

Mire érdemes fogadni? 

A fogadóirodák szerint Dánia a meccs favoritja és az egymás elleni múltjuk a csapatoknak, szintén dán sikert vetít előre. Ezzel együtt nem piszkálnánk meg a végeredményre lövő fogadásokat, mert egyrészt a labda gömbölyű és egy ilyen kiélezett helyzetben bármi lehet, másrészt a szerbek ha jó napot fognak ki, nagyon veszélyesek. 

Viszont jó nap sem kell nekik ahhoz, hogy veszélyesek legyenek az ellenfélre. Ekkora tét mellett logikus tippnek tűnik lapoztatni a szerbeket, akiktől nem áll távol sem az ellenfél megfélemlítése, sem pedig az önkontroll elveszítése. 

A két eddigi meccsükön 4 illetve 3 kártyát szedtek be, de egyik találkozón sem ekkora a tét. Kettes szorzóért véleményünk szerint megjátszható az over 2.5 opció, mert ehhez nagyon nem kell más, csak annyi, hogy hozzák magukat ezen a téren. 

{"headTitle":"Dánia - Szerbia ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-25 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szerbia lapok száma 2.5 felett ","odds":"1.98","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}