EURO 2024

Ez a 240-szeres odds a magyarokra nagyot zuhanhat a napokban

  • gb1

Óriásit fordult a világ és kiesés helyett fél lábbal már a nyolcaddöntőben vagyunk, ez az odds mégis beragadt.

Csoboth teszi oda Sallainak, Sallai a kapu közelébe törhet, ketten középütt, Sallai, visszagurítás, Csoboth, GÓÓÓL, GÓÓÓL, GÓÓÓÓÓL, 100. PERC. 

A hideg rázza még mindig az embert, ha visszagondol a vasárnapi, drámai eseményekre, amikor is a magyar válogatott az utolsó pillanatban szerzett csodás kontragóllal legyőzte Skóciát. Ahogy több ízben is kielemeztük, a továbbjutáshoz hétfő este még közelebb kerültünk, amikor az olaszok szintén egy utolsó akcióból szerzett találattal 1-1-re mentették a meccset és küldték így haza a horvátokat, Spanyolország pedig legyűrte Albániát. A legjobb 16-hoz immár elég, ha egy megvalósul az alábbiak közül:

 

  • Anglia legyőzi Szlovéniát
  • Csehország és Grúzia nem nyer Törökország és Portugália ellen
  • Csehország legalább három góllal veri Törökországot

 

Reményeink szerint tehát a nyolcaddöntőt már kedd este is bebiztósíthatja a Rossi-csapat, mi pedig kiszúrtuk, hogy az outright piac ennek ellenére beragadt. A torna előtt 81-szeres pénzt fizettek a magyarak végső győzelmére, amely ugyan továbbra is álomnak tűnik csupán, ám napok óta 240-szeres pénzt fizet, hiába a kedvező eredmények.

Ez már csak azért is érdekes, mert olyan válogatottak is előznek minket, akik jó eséllyel kiesnek a csoportkörben, mint Csehország vagy Ukrajna. Az pedig garantált, hogy a Rossi-legénység outright szorzója mélyrepülésnek indul, amint megvan a továbbjutás...

{"headTitle":"EURO 2024 - Végső győztes","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magyarország","odds":"240.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}
vegashu