EURO 2024

Az Eb egyik legsportszerűbb meccse vár ránk?

  • varin

A csoportkör egyetlen, két forduló után búcsúzója volt Lengyelország, amelyre most is verés vár.

Egyetlen olyan csapat van, amely nem szerzett még pontot az Európa-bajnokságon, ennek a gárdának a balszerencséje pedig az, hogy talán a torna legnagyobb esélyesével találkozik. A francia-lengyel meccs igazából csak a galloknak fontos, de az sem egyértelmű, hogy nekik mennyire.

4043860

Franciaország és Hollandia küzd a csoportelsőségért, jelenleg pedig utóbbi van jobb helyzetben. A Tulipánosok Ausztriával játszanak, így számukra lehet még első, de akár harmadik hely is. Habár azt hozzátennénk, olyan hatalmas különbség talán nincsen abban, hogy az élet Törökországot, Romániát vagy éppen Belgiumot sodorja a csapatok elébe, viszont akik el akarják kerülni a valószínűleg csoportelső belgákat, nekik bizony illene megnyerniük a négyest.

A lengyelek tétje ezzel szemben egyenlő a nullával, maximum szépségtapasz lenne, hogy nem Lewandowskiék nulláznak egyedül a tornán. Bár lengyel barátaink a hollandok ellen vezetést szereztek, míg az osztrákokat sokáig döntetlenen tartották, egyértelműen látszódott, hogy bizony mindkét csapat erősebb a Michał Probierz vezette válogatottnál. Így pedig nem véletlen, hogy a franciák győzelmét csak 1.30 körül mérik.


>>>⭐️Szerezd meg a 100%-os első befizetési bónuszt⭐️ <<<

 

Mivel viszont a meccs távol van az élet-halál téttel bíró háborútól, illetve Marco Guida sem az a megőrülő játékvezető (most már...), így joggal gondolhatunk rá, hogy nem szabadul el egy meggondolatlan kártyaparti.

Egyrészt a franciák csak 2, a lengyelek 4 sárgánál járnak, másrészt az olasz rigó az utolsó 11 válogatott meccsén 28 kártyát osztott csak ki, 3,5-es határon 9 underrel és csak 2 overrel. Mindemellett a két fél vb-meccse is véget ért 3 lappal.

Véleményünk szerint így ezen a meccsen nem lesz 4 kártya, sőt extrém esetben jöhet az Eb első 0 lapos találkozója is, így vérmérséklettől függően lehetünk bátrak is a Vegas bőséges piacain.

{"headTitle":"Franciaország-Lengyelország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-25 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. büntetőlap: Nincs lap","odds":"21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"3,5 lap alatt","odds":"1.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}
[4043860] 2024-06-25 18:00:00 Franciaország - Lengyelországx;