Tipp

Már most veressük Ronaldóékat a magyarokkal? - baromi értékes tippre bukkantunk!

Érdekes oddsra bukkantunk a Vegas kínálatában, amire érdemes lehet lecsapni.

Hétfőn este Mattia Zaccagni egy újabb óriási lépéssel lökte közelebb a magyar válogatottat a továbbjutáshoz a 98. percben szerzett bombagóljával. Jelen állás szerint ha az alábbi három forgatókönyvből egy is megvalósul, akkor viszontláthatjuk Marco Rossi csapatát az egyenes kieséses szakaszban.

 

  • Anglia legyőzi Szlovéniát
  • Csehország és Grúzia nem nyer Törökország és Portugália ellen
  • Csehország legalább három góllal veri Törökországot

 

Az esélyeink tehát kiválóak, nem véletlen, hogy a szuperszámítógépek jóslata alapján már 87% erre a sansz, miként például a Vegas már csak @1.05-öt fizetne a nyolcaddöntőre.

 

De most nem is ezzel foglalkoznánk, hanem inkább azzal, ki is jöhet a legjobb 16 között, de nem az elbizakodottság, hanem egy izgalmasnak tűnő szorzó okán.

A harmadik csoportkör feléhez érkezve egyre valószínűbb, hogy melyik csapat jön a legjobb 16 között, ez pedig Portugália. Az öt lehetséges szceniárából a legjobb harmadikokat illetően, négy is magyar-portugál meccset jelentene, egyedül akkor lehetne az E-csoport győztesével egy meccs, ha egyszerre ütnék ki nagyon a szlovénokat, a szlovákokat (vagy a románokat) és még a török-cseh meccsen sem szereznek pontot Schickék.

 

⚽️🏆 Próbáld ki a Vegas.hu-t és emeld új szintre a játékot ⚽️🏆

 

Ha tehát készpénznek vesszük, hogy magyar-portugál meccset rendeznek július 1-jén Frankfurtban, már el is gondolkozhatunk azon, mennyi esélyünk is lenne Cristiano Ronaldóék ellen. Vajon több, mint 18%? Mert ha igen, akad egy remek kis tippünk!

A Vegas ugyanis @5.60-ért kínálja, hogy Magyarország bejut a negyeddöntőbe, vagyis érvényesül a csoportkörökben a számunkra kedvező eredmények közül egy (erre ugye körülbelül 87% esély van), illetve kiverjük Portugáliát (vagy extrém esetben az E-csoport győztesét, amellyel még nagyobb értéket kapna a tippünk).

Nos, arra mernék fogadni, hogy Portugália ellen a továbbjutásunk szorzója nem lesz @5.00 felett, ennyire nem írnak le bennünket a fogadóirodák, még a gyenge teljesítmény ellenére sem. Az @5.60-as szorzó nálam úgy is értéket képvisel, hogy ehhez előtte még be kell húzni egy nagyjából reálisan @1.10-1.15-öt, ami kell a továbbjutáshoz.

Sokat elárul a szorzóban rejlő értékről, hogy arra az odds, hogy Portugália nem jut a legjobb 8 közé, már csak @3.05 - ami remélhetőleg ugyanazt jelenti majd, minthogy mi viszont igen.

Persze jobb lenne, ha Dzsudzsák Balázs ezúttal is ott lehetne a pályán egy csodálatos dupla erejéig, de ezt az @5.60-at én akkor sem tudom kihagyni...

{"headTitle":"Eljut a negyeddöntőig - Magyarország","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Igen","odds":"5.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}