EURO 2024

Végre megtörik a jég a VAR-gólkirály Lukakunak?

 • gb1

Az ukránok elleni sorsdöntő meccsen talán sikerül érvényes gólt szereznie a belgák talizmánjának.

A belgák Eb-je eddig nem teljesen a tervek szerint halad. A Vörös Ördögök az első kör, de talán a teljes torna legnagyobb meglepetését hozták, amikor kikaptak 1-0-ra a szlovákoktól, ám ezt sikerült jól lereagálni. A második kanyarban ugyanis 2-0-ra győzték le Romániát, így a csoportban jelenleg minden válogatott három ponttal áll, tehát még bármi is megtörténhet.

A Tedesco-legénység ukránok elleni sorsdöntő meccsével még részletesebben is foglalkozunk, most viszont a csapat talizmánjára térnénk ki pár sor erejéig. Valószínűleg nem állunk messze az igazságtól, ha azt állítjuk, hogy Romelu Lukaku az eddigi Eb legszerencsétlenebb játékosa. A Roma csatárától nem egy, nem kettő, hanem három gólt vettek már el a torna folyamán, a románok ellen is hiába ünnepelt, a VAR behúzta azt a bizonyos lesvonalat, amelyen a lábujjkörme egy centivel belógott. Viccet félretéve Fortuna nemigen fogta eddig a kezét, pedig ha a gólok termeléséről van szó, a belga válogatott történelme során messze ő áll az élen.

Lukaku már a selejtezők során is rekorder lett, ahol 14 találatot szerzett, ezzel megdöntve David Healy és Robert Lewandowski korábbi csúcsát.

 

A 31 éves csatár 117 válogatott meccsen 85 gólnál jár, míg az örökranglistán második Eden Hazard neve mellett 33 találat áll. Ez is remekül mutatja, mennyire függ a csapat sorsa az antwerpeni születésű Lukakutól, aki ha elcsípi a fonalat, akkor akár dobbanthat egy nagyot még az aranygenerációként is aposztrofált garnitúra.

A VAR-gólkirály címet már kétség kívül megnyerné a Roma ásza, de úgy véljük, az ukránok ellen már kijöhet neki a lépés. Eddig a két meccsen nyolc alkalommal próbálkozott, tehát a lövőkedvével nincs baj, ha szerdán is hozná az eddigi átlagát, tehát a 3.5 overt, akkor 2.10-szeres pénzt nyerhetünk. A hőn áhított első gólja is közel duplázóst fizet, míg

ha tényleg megindulna a szekér és legalább kétszer lenne eredményes, akkor az oddsfokozónak köszönhetően már 7-szeres pénzt vághatnánk zsebre!

 

 

 

{"headTitle":"Ukrajna-Belgium - Lukaku fogadások","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-26 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2+ gólt szerez (régi odds: 5.00)","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Bármikor gólt szerez","odds":"1.96","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Kapura lövések száma 3.5 felett","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Sárgalapjainak száma 0.5 felett","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<