EURO 2024

10-szeres pénzért lőheti tovább a magyarokat a tini Real Madrid-sztár

  • gb1

A törökök szinte boztosan továbbjutnak, de ettől még aligha feltartott kézzel játszanak majd szerdán.

A cseh-török meccs kétség kívül Patrik Schickéknek fontosabb, ahogy azt már a beharangozó anyagunkban is kielemeztük. Nem túl jó előjel viszont, hogy a csapat Bayer Leverkusenben játszó sztárcsatára nem 100 százalékos, mondjuk Szoboszlai is lenyomta sérülten a skótok elleni sorsdöntő találkozót és győzelemre vezette a magyarokat. Itt persze nekünk muszáj a csehek ellen szurkolnunk, hiszen akkor jutunk tovább, ha sem ők, sem a grúzok nem tudnak nyerni. 

A törököknek is érdekük, hogy ne kapjanak ki, hiszen akkor második helyen jutnak tovább, vereség esetén viszont lecsúsznak harmadiknak, sőt, ha Georgia is nyer, akkor ki is eshetnek.

 

Kétségkívül ez lesz a nap egyik legszorosabb meccse, amelyen masszív, betömörült védelemre számítunk mindkét oldalon. Ilyenkor jönnek kapóra az átlövések, amiből az Eb-n már több gyönyörű bombagól is esett. Az egyiket a törökök 19 éves csillaga, Arda Güler jegyezte, akinek találatát azóta sem lehet megunni - ha esetleg lemaradtál róla, a Hathárom Facebook-oldalán meglesheted, méghozzá hidegrázós, eredeti kommentárral.

A pazar technikájáról is ismert ifjú támadó középpályás már a Real Madridban is letette névjegyét, hiszen tíz La Liga-meccsen hat gólt jegyzett. Az Eb-n sem kellett neki sok idő, hogy megvillantsa tehetségét, ahogy azt pár sorral korábban is írtuk, a Portugálok elleni zakón pedig ugyan csak 20 percet kapott, de úgy is eljutott két próbálkozásig.

Ronaldóek a cseheket 19 lövéssel kínálták meg és reményeink szerint a törökök is próbálkoznak majd szép számmal. Güler önbizalmával mindenesetre nincs baj, mi pedig belefutottunk az alábbi fogadásba, amely egy kis aprót simán megérhet, újabb találata pedig könnyen lehet, hogy a magyarok továbbjutását (is) érné.

 

››› Az alábbi tippet kizárólag a Tippmixpro kínálatában találod meg ‹‹‹
 

{"headTitle":"Csehország-Törökország - Szerez gólt a 16-oson kívülről","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-26 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Arda Güler","odds":"10.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<