Darts

Akár nagyot is álmodhat a magyar csapat...

 • Cesc18

Kell hozzá a bravúr, de nem lehetetlen a magyarok továbbjutása a frankfurti csapat-világbajnokságon.

Mivel az elmúlt hetekben mindenki futball lázban ég az Európa-bajnokság miatt, így a legtöbben a cím alapján biztosan a magyar válogatottra gondolnak. Foglalkozunk majd Szoboszlaiék esélyeivel is, de ebben a cikkben most a csütörtökön kezdődő darts csapat-világbajnokságot vesszük górcső alá, amelyen Jagicza Gábor és Major Nándor révén lesz magyar érdekeltség is. 
 

Merjünk nagyot álmodni...


Kezdjük rögtön a magyar fiúkkal. Jagiczáék nyilván outsiderként mennek neki ennek a tornának, de nem annyira lehetetlen küldetés a továbbjutás. A "G" jelű hármasba kerültünk, amelyben Lengyelország és Norvégia lesznek az ellenfeleink.

{"headTitle":"G-csoport","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-27 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lengyelország","odds":"1.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Magyarország","odds":"9.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Norvégia","odds":"9.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

Természetesen ennek a triónak a Krzysztof Ratajskit soraiban tudó lengyelek a toronymagas favoritjai, de azért Radek Szaganskival az oldalán ez egy elég hektikus csapat lehet. Lengyelország tavaly is elég hullámzó teljesítményt nyújtott, hiszen hajszállal volt jobb Portugáliánál, majd másnap Litvánia ellen 118-as átlaggal nyert. Azt lehet tehát mondani, hogy Ratajskiéktól bármi kitelik, rosszabb napjukon akár foghatóak is lehetnek. 

A magyarok majd pénteken mutatkoznak be, méghozzá a lengyel-norvég vesztese ellen. Papíron utóbbi csapat ellen kezdünk, amely 2016-ban szerepelt legutóbb a csapat-világbajnokságon. Cor Dekker a norvégok legismertebb játékosa, aki már nyolc éve is ott volt a csapatban, de azért a profik között nem igazán sikerült megvetnie a lábát. Ez abszolút egy ki-ki meccsnek tűnik a magyaroknak és bízunk benne, hogy a norvég dartsnál már előrébb tartunk. 

Egy éve India ellen nyertek Kovács Patrikék, majd a továbbjutásért játszottak Kanadával. Reméljük, hogy Nándiéknak sikerül hasonló helyzetbe hozniuk magukat. 
 

Az E-csoport hozza a legnagyobb meglepetést?


Rövid, pörgős meccseket láthatunk majd a csoportküzdelmek során, hiszen négy nyert legig tartanak a találkozók. Ilyen sprint távon a különbségek sem úgy rajzolódnak ki, így több meglepetés jöhet. Tavaly Észak-Írország, Írország és Ausztria is lecsúszott a továbbjutásról. 

Most leginkább az E-csoportban lehet benne a meglepetés és ismét az írek lehetnek a negatív hősök. Ugyan papíron jó párost alkot William O'Connor és Keane Barry, ám egyiküknek sincs különösebben jó szezonja, így közel sem biztos, hogy legjobbjukat tudják színpadra tenni.

Egy visszafogott teljesítmény ellen lehet esélye a litván párosnak, akiknél Darius Labanauskas hozza a rutint, de már Mindaugas Barauskasnak is komoly tapasztalata van a csapat-világbajnokságokról, hiszen sorozatban a hatodik évben indulnak együtt.

Ha valamelyik trióban tehát benne látjuk a meglepetést, akkor ez az. 

{"headTitle":"E-csoport","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-27 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Litvánia","odds":"5.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

Németország meglepheti a nagy favorit angolokat. - Fotó: archív


Ki állítja meg Angliát?


És akkor térjünk rá a nagyágyúkra...Négy nemzet, Anglia, Skócia, Hollandia és Wales kapott kiemelést, avagy számukra csak szombaton, a legjobb 16 között kezdődnek meg a küzdelmek. 

Az angolok, vagyis Luke Humphries és Michael Smith bántóan alacsony, 1.57-es szorzót kapott a végső győzelemre, pedig 2016 óta nem tudták elhódítani a csapat-vb trófeáját - nyolc éve egyébként ez még az angoloknak Phil Taylorral és Adrian Lewis-szal sikerült. 

Persze valahol érthető ez az alacsony odds, hiszen az elmúlt két év világbajnokát állítják csatasorba és ez még úgyis egy nagyon erős páros, hogy 'Bully Boy' nincs élete formájában. Sokakban felvetődhet persze a kérdés, hogy Smith helyett miért nem Luke Littler lesz Humphries párja. Erre egyszerű a válasz, az angoloknál mindig a világranglistán legjobban álló két játékos kap meghívást. 

Wales címvédése Gerwyn Price-szal és Jonny Claytonnal hétszeres, míg Hollandia győzelme Michael van Gerwennel és Danny Nopperttel hatszoros kasszát fizetne. Nyilván mindkettőben lehet érték, ha jól sikerült a forma időzítésük. 2018 óta nem volt egyébként címvédés, a walesi páros sem élete formájában utazhatott Frankfurtba, ugyanakkor óriási fegyverük, hogy nagyon tudnak küzdeni egymásért. 

Nincs a kiemeltek között, de a németekkel komolyabban számolni kell, mint a skótokkal...A Martin Schindler és Gabriel Clemens alkotta hazai páros már tavaly is nagyot ment, hiszen a csoportjuk lesimázása után az egyenes kieséses szakaszban legyőzték a lengyeleket, majd az első kiemelt angolokat. A hazai közönséggel a hátuk mögött bárkit képesek lehet elkapni, Schindler ráadásul élete szezonját futja. 

{"headTitle":"Csapat-vb, végső győztes","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-27 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Anglia","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Hollandia","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Wales","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Németország","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Skócia","odds":"19.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Ausztrália","odds":"26.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Magyarország","odds":"500.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<