EURO 2024

Egy nap, nyolc Oddsrakéta! - íme a szerdai menü

  • varin

Az utolsó csoportkörre 8 Oddsrakétával készült a Tippmixpro. Íme, ezeket ajánljuk!

Szerdán zárul a csoportkör az Európa-bajnokságon, noha még csak most kezdődött szinte a torna. A Tippmixpro a tegnapi négy meccsre és a mai menüre is 8-8 Oddsrakétával kedveskedett a fogadóknak, amelyek közül most kiválogattuk a legjobbakat!


>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<

 

E-csoport Oddsrakétái

 

A kora esti Oddsrakéták közül a szlovák-román meccsre a legalább 10 szöglet kifejezetten rossz tipp, a meccs várható ritmusát tekintve. Ha tényleg a szalonremire mennek rá a felek, ebben nem látunk fantáziát. Ha viszont szépen akarják csinálni és nem 90 percig a kezdőkörben üldögélni, kijöhet ebből egy jó kis 2-2 vagy 3-3, így bár a 2.5 gól feletti fogadás @4.20-ért csábító, ezt sem ajánljuk.

Ha valaki "gólos döntetlenben" gondolkozik, akkor egy 3.0 gól feletti tipp jobban fizetne @5.25-ért. Viszont ha valaki nem abból indul ki, hogy megbeszélt eredményt hoz szomszédaink csatája, rámehet a 3 gólos Oddsrakétára.

Ki-ki meccs lehet az ukrán-belga, a vesztes könnyedén kieshet. A BTS @2.15-ért kapott egy 2-3 tizedes emelést, az nem tűnik rossz ötletnek. A másik tipp pedig a belgák legalább kétgólos sikere, amely potenciálisan a magyar továbbjutáson is segíthet. Ez @3.85-ért szintén megfontolandó, bár mindkét féltől láttunk egy gyengébb és egy jobb meccset. De ha az ukránok összekapják magukat, nem biztos, hogy van két gól most a felek között.

{"headTitle":"Ukrajna-Belgium","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-26 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"2.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

F-csoport Oddsrakétái

@2.60-as szorzót kapunk a portugálok hendikepes sikerére Georgia ellen, amely lehet, hogy megér egy kis pénzmagot. Bár a luzitánok számára nincs tét, egy bátor, támadó ellenfelet várunk, ha pedig Cristiano Ronaldo tényleg kezd, vele meg akarják majd lövetni az első gólját. Statisztikák alapján a minimum 10 szöglet @2.10-ért érdekes tipp erre a csörtére, de mégsem vagyunk oda érte. Noha mindkét csapat mindkét meccsén lejött ez a tipp, el tudnánk képzelni ide magasabb szorzót is, így ezt nem ajánljuk.

Magyar szempontból is izgalmas lehet a cseh-török, ahol számunkra az a fontos, hogy Schickék ne 1 vagy 2 góllal nyerjenek, minden más nyolcaddöntőt érne Marco Rossi csapatának. Itt a nemzetközi átlagodds 1.82 körül van a mindkét csapat szerez gólt opcióra, így az oddsrakétás @2.10 szerintünk jó tipp, viszont az a piac, hogy Törökország nyer legalább egy félidőt, kifejezetten nem tetszik számunkra.

{"headTitle":"Az F-csoport legjobb Oddrakétái","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-26 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Portugália 2 vagy több góllal nyer","odds":"2.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Törökország-Csehország - Mindkét csapat szerez gólt","odds":"2.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
tippmixpro