EURO 2024

Ha gálázást vársz Ronaldóéktól, akkor siess ezzel a 4.20-as szuperfogadással

Ezt az emelt szorzót akár még rotálással is lehozhatja a már fix továbbjutó Martinez-legénység.

Az F-csoport utolsó köre vélhetően hidegen hagyná a magyar futballszeretők döntő többségét, ám a sors úgy hozta, hogy tűkön ülve kell várnunk a kezdőrúgásokat. A Veltins Arena és a hamburgi Volksparkstadion ad otthont válogatottunk sorsáról is döntő utolsó csoportmeccseknek, mi pedig már ki is elemeztük ezeket alaposan a beharangozó cikkekben. A képlet, ahogy már többször hangsúlyoztuk, pofon egyszerű - Portugália és Törökország nem kaphat ki, ebben az esetben pedig a Rossi-csapat is bejut a legjobb 16 közé.

Papíron a grúz-portugál csörte ígérkezik könnyebbnek, CR7 és társai kétségkívül azon válogatottak közé tartoznak, akiknek már sikerült olyat villantani, ami alapján nagy menetelésre számíthatunk tőlük. Georgia történelmének első pontját ugyan megszerezte, de ehhez hogy Mamardashvili portás élete napját fogja ki, hiszen 26-szor vették célba a csehek a kapuját. 

Tudtad? A kezdőbe várható veterán sztár, Ronaldo jegyzi az Eb-k történelmében a legtöbb gólhozzájárulást (22), 14 találata mellett már nyolc asszisztot is kiosztott!

 

A hősies kitartásának köszönhetően Georgia esélye is megmaradt a továbbjutásra, ehhez győznie kéne, ám pont ezért is szaladhat bele akár nagyobb pofonba is a 2016-os Eb-győztes ellen. Roberto Martínez ugyan vélhetően változtat pár pozícióban, de a pad elég hosszú, tele sztárokkal, akik alig várják a bevetést, főleg, hogy ellenfelüknek muszáj lesz felvállalni a nyílt sisakos focit. Csodálkoznánk, hogy a biztos továbbjutás tudatában a portugálok hasonlóan gyalázatos meccset hoznának, mint kedden az angolok, így akár még a 3+ gólos sikerük is megfontolandó lehet, amelyre most parádés, 4.20-as oddsot kapunk a Vegas.hu szuperfokozójának köszönhetően.

 

{"headTitle":"Georgia-Portugália","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-26 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hendikep 1X2 - Porugália 2:0 (Régi odds: 3.14)","odds":"4.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}