EURO 2024

Őrültségnek tűnhet, de Lukakuban bízunk az ukránok ellen

  • Cipolla

Az ukránoknak szinte biztos, hogy pontot kell szerezniük a továbbjutásért, míg a belgáknak a csoportelsőség lehet a cél.

Mindkét csapat erőteljesen beragadt a rajtanál, márpedig az ukránokat a románok elleni sima vereség nagyon nehéz helyzetbe hozta őket, hiszen csak a győzelem garantálná a továbbjutást. Belgium is mélyről kapaszkodik, de egy iksszel már biztos lenne a továbbjutás, viszont a sorsolás sokkal kedvezőbb lenne a csoportelsőnek.

406234

Nagy blama volt a belgáknak a szlovákok elleni egygólos vereség, hiszen az északi szomszédaink ellen hiába alakítottak ki jóval több helyzetet, Domenico Tedesco rendesen elszámította magát és talán a játékosok is elhitték, hogy ebben a csoportban túl nagy gond nem lehet.

A románok ellen már jobban indult a találkozó, de itt is ahelyett, hogy az első félidőben lezárták volna az ütközetet, majdnem elszórakozták a győzelmet. Nem meggyőző tehát eddig Belgium, de most már muszáj megérkezni erre az Eb-re, hiszen innentől már nem lehet hibázni.

[4043866] 2024-06-26 18:00:00 Ukrajna - Belgiumx

Az ukránok szintén brutálisan beragadtak a rajtnál, Sergei Rebrov csapata gyakorlatilag csak tologatta a labdát a románok ellen, ahol a bombagólok szétszedték a védelmet és Lunin kapus önbizalmát. Rebrov sok változással próbálta felrázni a társaságot a szlovákok ellen, de az első félidő itt is nagyon rosszul nézett ki. Azonban Szlovákia talán elhitte, hogy egy pontra minimum jók lesznek, így nagyon beleültek a találkozóba, míg a másodikra a fontos játékosok elkezdtek életjelet adni.

⚽️🏆 Próbáld ki a Vegas.hu-t és emeld új szintre a játékot ⚽️🏆

Mire érdemes fogadni?

Mind a két csapat hosszabb menetelésre számított, de az egyikük jó eséllyel elbúcsúzik szerda este. A belgáknál nagyon kellene már Romelu Lukakutól a javuló helyzetkihasználás, illetve egy kis szerencse, hiszen a belga center amúgy rettentő hasznosan játszik, viszont a gólok nélkül ez problémát fog okozni.

Alighanem most már nem hibázhat még egyszer ennyit Lukaku, így a centerre fogadunk, de "csak" kapura tartó és kapu felé menő lövéseket várunk el tőle. Tippünk, hogy legalább háromszor fog próbálkozni Lukaku, ebből pedig egyszer a kaput is eltalálja. Az első két meccsen 3/2 és 5/3 volt a lövés/kaput talált lövés aránya, tehát nem kérünk extrát a centertől.

Emellé még behúzzuk a belgák győzelmét. Messze nem meggyőző a nyugat-európaiak védelme, az ukránok pedig nehéz falat lehetnek, de ne feledjük, hogy az iksz a találkozó végefelé sem olyan rossz Belgiumnak, így ha nem sikerül korán döntésre vinni a találkozót, az ukránoknak ki kell nyílniuk. Márpedig ha ez a belga csapat kap területet, akkor nagyon nehéz lesz őket megfogni...

{"headTitle":"Ukrajna - Belgium","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-26 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Belgium nyer + Lukaku 2.5 kapura lövés felett + 0.5 kaput talált lövés felett","odds":"2.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

 

[4043866] 2024-06-26 18:00:00 Ukrajna - Belgiumx;