EURO 2024

Ez a kombi lehet a nyolcaddöntők tutija?

 • Cipolla

Ugyan a magyar válogatott nélkül, de néhány kifejezetten érdekes párosítással folytatódik az Eb a nyolcaddöntőkkel.

Szombattól vége a számolgatásnak, végre elkezdődik az egyenes kieséses szakasz az Eb-n, ahova remélhetőleg a nagycsapatok is már úgy érkeznek, mint akik focizni is akarnak nem csak túl lenni egy-egy mérkőzésen. A nyolcaddöntők szombattól keddig tartanak, a szorzók alapján pedig csak egy párharc tűnik igazán kétesélyesnek.

A nyolcaddöntők szorzói
Hazai Vendég Hazai Döntetlen Vendég
Svájc Olaszország 3.25 3.00 2.45
Németország Dánia 1.63 3.80 5.66
Anglia Szlovákia 1.41 4.50 8.00
Spanyolország Georgia 1.22 6.00 15.00
Franciaország Belgium 1.96 3.25 4.33
Portugália Szlovénia 1.42 4.50 8.00
Románia Hollandia 7.50 4.33 1.44
Ausztria Törökország 1.90 3.40 4.20

Ez pedig egyből az első, a svájci-olasz meccs, ahol egyik fél sem mutatott igazán jó focit, így kétségtelen, hogy nyílt párharcnak ígérkezik. A legegyértelműbb párharc a bukiknál a selejtezők során is lejátszott spanyol-georgiai, hiszen mindössze 1.22-ért fogadhatunk Moratáékra. Látva a georgiaiak küzdeni tudását, el tudjuk engedni ezen a szorzón a hispán győzelmet...

Az angoloknak a teljesen takaréklángos csoportkör után ideje jobban felpörögniük, a szlovákok ellen pedig nem is lehet kérdés, hogy simán győznie kell Southgate csapatának. Persze a sok döntetlent látva, biztosabbnak tűnik, ha nem háromesélyben, hanem kétesélyben vesszük ki a győzelmüket.

Valami fellángolást várnánk a franciáktól is, mert szintén teljesen minimalista focit hozták ezen a tornán. A belgák a legkönnyebb csoportban sem voltak képesek csoportelsők lenni, márpedig ezzel meg is pecsételték a sorsukat. Úgy véljük, hogy egy ekkora esélyt aki elszórakozik, hogy a könnyebb ágra kerüljön, annak hamar csomagolnia kell. A belgákban minden jel szerint nincs több, míg a franciák most fognak feljebb kapcsolni egy sebességi fokozattal, így itt a gallok továbbjutását várjuk.

A kombinkat duplázóra pedig egy osztrák góllal egészítenénk ki, ugyanis a törökök eddig minden meccsen kaptak gólt és ők az egyetlen csapat akik öt kapott góllal is tovább tudtak menni. A védelem nem áll a helyzet magaslatán, ráadásul a belső védő Samet Akaydin kénytelen lesz kihagyni eltiltás miatt ezt a találkozót. Az osztrákok a csoportkörben jó focival rukkoltak elő, a törökök pedig abszolút verhetőnek tűnnek, ha Ralf Rangnick hasonlóan fel tudja készíteni a csapatát, mint a csoportmeccsek során.

Ez a hármas pedig kerek duplázót ad a Vegason, ami a legjobb kombi lehet a nyolcaddöntőkre szerintünk. Te mit vársz, nálad melyik párosítás áll egyértelműen az egyik félnek? 

{"headTitle":"EURO 2024 nyolcaddöntők","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-29 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Franciaország továbbjut + Anglia továbbjut + Ausztria 0.5 gól felett","odds":"2.01","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<