Copa América

Még ha tök hülyék vagyunk, ez a 30-szoros odds akkor is megér egy ezrest!

  • varin

20 helyett 30-as oddsot kapunk egy abszurd gondolatra a Copa Américán.

Szégyenszemre 0-0-val indította Brazília a Copa Américát, pedig Costa Rica aztán tényleg nem tartozik a világ elitjébe. A Selecao többnyire csak vaktölténnyel tüzelt, hiába a 19 kapura lövési kísérlet a közép-amerikai csapat ellen, ez a botrányos célzás miatt csupán 1.33-as xG-mutatóval párosult. Nagyon nehéz gondolat, de 30-szoros oddson nekünk igenis megér egy próbát, hogy folytatódik a trend!

 

Embed from Getty Images

 

Fogadhatunk ugyanis a Vegason arra, hogy ki lesz a brazilok házi gólkirálya, ahol továbbra is Vinícius, illetve Rodrygo számítanak favoritnak. 30-szoros szorzóval viszont tehetünk arra is pénzt, hogy ezen a Copán senki nem talál be Dolival Júnior fiai közül, amely irreálisan nagy számnak hangzik.

Talán mondani sem kell, Brazília a 37 Copa-szerepléséből mindig rúgott legalább 1 gólt, igaz, 1920-ban 3 meccsen csak 1-et, míg 1949-ben 8 találkozón 46-ot.

A vb-selejtezők során Argentína és Uruguay is lenullázta a 9-szeres Copa-bajnokot, de azért a Venezuelának és Kolumbiának rúgott 1-1 gól sem dicsőség.

Mivel 30-szoros oddsokat ritkán adnak ingyen, nem árt megjegyezni, legutóbb olyan eset, hogy a Selecao 270 percig ne találjon be, 2001-ben fordulót elő, ekkor Ausztrália, Uruguay és Mexikó is lenullázta, sőt, hat meccsen csak egyetlen gólja volt, a franciák ellen (előtte Japán és Kanada is 0-0-t játszott vele).

Elviekben három darab 0-0-val továbbjutó is lehetne a brazil gárda (amennyiben Costa Rica és Paraguay remiznek, Kolumbia pedig legyőzi a közép-amerikai csapatot), de ezzel azért nem számolunk. Így lényegében arra kapunk ilyen szorzót, hogy Brazília sem Paraguaynak, sem Kolumbiának nem lő gólt.

Ha a két meccset külön akarjuk megfogadni, még 20-szoros szorzót sem kapunk a brazil nullázásra, ami további pikantériát ad tippünknek. Paraguay egyébként az utolsó három Copa-meccsén Brazília ellen csak egy gólt kapott, míg Kolumbia 2021-ben tudta legutóbb nullázni a Selecaót, novemberben pedig 2-1-re legyőzte.

Kell némi képzelőerő ehhez a tipphez, de abból nekünk sok van!

Megjegyzés: A Logibetre ez a tipp 100-szoros szorzóval került ki.

{"headTitle":"Copa América - Gólkirály - Brazília","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Nincs gólszerző","odds":"30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}