Tenisz

Négy papírformával 2.51-szereznénk csütörtök délután

 • Cesc18

Ezen a négy mérkőzésen nem várunk meglepetést a wimbledoni selejtező utolsó fordulójában.

Csütörtökön befejeződnek a wimbledoni selejtezős küzdelmek, avagy jön a harmadik kör. 16 férfi mérkőzés vár ránk a mai játéknapon, amelyek közül négy favoritot vettünk ki, 2.51-szeres kasszáért cserébe.

Győzelmet várunk Bergstől (1.17), Duckworth-től (1.25), Garintól (1.27) és Goffintól (1.35), szóval csupa olyan teniszezőktől, akik korábban jártak már a wimbledoni főtáblán. 

Bergsnek a füves borítás a legerősebb pályája és egyszerűen tehetségesebb a kazah ellenfelénél, aki már 31 éves, de még a top 150-be sem tudta beverekedni magát a világranglistán. Duckworth-ről szintúgy elmondható, hogy füvön él a legjobb, az elmúlt hetekben ráadásul nagyon jó formát mutatott, így egyértelmű favoritként érkezett Londonba. A fiatal észt ellenfele nem tűnik igazán veszélyesnek, Lajal leginkább a szerencsés sorsolásának köszönheti ezt a harmadik kört. Talán Garin lehet a legneccesebb pontja ennek a kombinak, de bízunk a chileiben, aki két éve még óriási meglepetésre negyeddöntőt játszott Wimbledonban. Ugyanabban az évben Goffin is ott volt a nyolc között, aki annál sokkal jobb játékos, hogy elvérezzen ebben a selejtezőben. 

{"headTitle":"Wimbledon, selejtező - 3. kör","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-27 12:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bergs + Duckworth + Garin + Goffin","odds":"2.51","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}


Tudtad?


Partnerirodánk, a Vegas minden (!) wimbledoni selejtezős mérkőzést élőben streamel, így amellett, hogy ezeket a férfi meccseket kiszurkolhatjuk, megnézhetjük, hogy mire megy délután a hölgyeknél a két magyar, Udvardy Panna és Gálfi Dalma, akik ugyancsak a főtábláért szállnak harcba. 

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<