Darts

Erre fogadunk a norvég - magyar meccsen

 • Cesc18

Péntek délután Jagicza Gábor és Major Nándor a norvégok ellen mutatkozik be a frankfurti csapat-világbajnokságon.

Csütörtökön megkezdődtek a darts csapat-világbajnokság küzdelmei és minden csoportban bemutatkoztak a kiemeltek. Túl sok meglepetés nem történt, hiszen a 12 kiemelt párosból 11 győzelemmel kezdte a tornát, egyedül az amerikaiak betliztek, akik az egész játéknap egyik leggyengébb produkcióját nyújtották. 

Pénteken újabb csapatok mutatkoznak be, köztük a magyarok, akik 14 óra 15 perc magasságában Norvégiával csapnak majd össze. Az északiaknak ez már most élet-halál meccs lesz, miután tegnap 4-2-re kikaptak a lengyelektől. Nagyjából olyan játékot mutattak Cor Dekkerék, amire előzetesen számítani lehetett tőlük. A 72.51-es átlag nem az, amitől Jagicza Gábornak és Major Nándornak meg kellene ijedni. 

Noha mindkét magyar dartsos először játszik majd csapat-világbajnokságon, de előzetesen ez a páros nagyon ígéretesnek tűnik, hiszen European Touron megtapasztalhatták már, hogy milyen nagyszínpadon, nagy közönség előtt dobni. 

{"headTitle":"Dekker/Helling - Jagicza/Major","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-28 14:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dekker/Helling","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Jagicza/Major","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

Mivel előzetesen szinte hasonló szorzókkal hozták ki a norvég és a magyar továbbjutást a csoportból, így várható volt, hogy az egymás elleni csörtén nagyjából 50-50-re lövik majd be az esélyeket. 

Ez tényleg egy ki-ki meccs lesz, de azért ismerjük a magyar srácok képességeit, ha sikerül kihozniuk magukból a legjobbat, akkor egész nyugodtan reménykedhetünk a továbbjutásban. Tényleg bízunk benne, hogy a magyar darts előrébb tart már a norvégnál.
 

Hajrá, magyarok! 

{"headTitle":"Dekker/Helling - Jagicza/Major","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-28 14:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Jagicza/Major 180-as dobásai 0.5 felett","odds":"2.54","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

Ami a játéknap többi összecsapását illeti, a legnagyobb kérdés, hogy az amerikaiaknak sikerül-e összecsapniuk magukat, hiszen a csütörtöki 69-es átlag az olaszok ellen sem biztos, hogy elég lesz. Ráadásul Lauby-éknak már nem is a saját kezükben van a sorsuk, ugyanis, ha este Portugália nyer Olaszország ellen, akkor USA biztosan búcsúzik. 

Kevés találkozóban látjuk egyébként benne a meglepetést, a favoritok joggal favoritok a mai délután során. A leginkább roncsderbi szagú meccs az a Bahrain - Izland lehet, amelyen két olyan csapat találkozik majd, akik inkább 70-es átlag alatt tudnak. 


⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<