Tenisz

Ha jól spekuláltunk, akkor akár könnyen le is jöhet ez a 2.83-as odds

 • Cesc18

Füvön mindig kifizetődő az over felé kacsingatni, ezt tesszük az amerikai-ausztrál csörtén is.

Pénteken az elődöntőkre kerül sor Eastbourne-ben, ahol egyébként elég szerény mezőny gyűlt össze, a legnagyobb név messze Taylor Fritz, aki korábban már kétszer behúzta ezt a tornát.

Az amerikainak elég közel a harmadik siker, azt is mondhatnánk, hogy innen már illene megcsinálnia, hiszen olyan játékosok vannak még versenyben, mint a szerencsés vesztes Aleksandar Vukic, a selejtezős Max Purcell és a világranglista-139. Billy Harris.

Ennek megfelelően, jelenleg Fritz végső győzelme mindösszesen 1.58-as szorzón fogadható...

De azért ne gondoljuk, hogy a többiek könnyen adják majd a bőrüket.

Vukic például kifejezetten kellemetlen ellenfél lehet az elődöntőben, hiszen a 28 éves ausztrál szerencsés vesztesként egy kicsit minden mindegy alapon játszik. Ez a hozzáállás sokszor be szokott jönni azoknak a játékosoknak, akik kapnak még egy esélyt, így olyan nagy meglepetés nincs abban, hogy Vukic a selejtezős vereség után végül itt van a legjobb négy között. Az első körben egyébként éppen Marozsánt küldte haza, aki nyilván nem volt boldog a vereségtől, de úgy néz ki, hogy a magyar éppen egy jó passzban lévő Vukicba botlott...

Az ausztráltól hasonló menetelést tavaly Atlantában láthattunk, ahol egészen a döntőig jutott és ott éppen Fritz volt az ellenfele. Vukic akkor sem feltartott kezekkel lépett pályára, alaposan megszorongatta a jóval esélyesebb amerikait és végül csak döntő játszmában maradt alul. 

Igazából ebben a csörtéjükben is benn van egy szoros csata, ugyanis leginkább a szervájukból élnek. Fritznél, ha bejön az első, akkor el is dőlt a pont sorsa, a tornán 98 első adogatásból 92-t megnyert, és mivel átlagban 75%-ban beütötte az elsőket, így nem csoda, hogy az összes szervajátékát le is hozta sikeresen. Valószínűleg fogadóként Vukicnak sem sok lapot osztanak majd, így az ausztrálnak nincs más esélye, mint maximálisan a sajátjaira koncentrálni. 

Ebből alakulhat ki egy jó kis szervacsata, mi pedig ezt meglovagolva, egyrészről overes meccset, másrészről tie-breakes első szettet várunk. 

{"headTitle":"Taylor Fritz - Aleksandar Vukic","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-28 16:20","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma 22.5 felett","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"1. szett játékok száma 12.5 felett","odds":"2.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<