Copa América

Hajnalban ismét akad egy jó tippünk a lapokra

  • varin

Gondba kerülhet a Selecao, amennyiben Paraguayt sem győzi le a Copán.

Egy 9 és egy 1 lapos mérkőzést játszottak péntek hajnalban a Copa Américán, szerencsénkre utóbbival nagyon szépet nyertünk, hála annak, hogy Uruguay a torna esélyeseként lépte le Bolíviát. Szombaton zárul a csoportkör második fordulója, vagyis pályára lép ismét a nyitókörben 0-0-zó Brazília.

4377211

Dorival Júnior fiaira ezúttal Paraguay vár, amelyet Kolumbia győzött le 2-1-re, míg a másik ágon a Kávétermesztők Costa Ricvával találkoznak. Mivel Jamesék alighanem begyűjtik a 3 pontot, ha esetleg Paraguay legyőzné valahogy a Selecaót, óriási bajba kerülhetnének Viníciusék. Bár a brazilok szorzója 1.40 körül rostokol, mi ezt semmiképpen sem ajánlanánk.

Helyette ismét befizetünk a lapokra, de ezúttal legalább ötöt várunk. Ha Paraguay képes ugyanis szorossá tenni a meccset, akkor előbb-utóbb türelmetlenné válhatnak a brazilok, ez pedig 2-3 lappal már simán hozzásegíthet minket a határ megugrásához. A brazilok egyébként Costa Rica ellen is hozták a faultokat, 13-ra ugyan csak 1 sárga lap jutott, de a mennyiség így sem rossz.

A játékvezető itt a chilei Piero Maza Gomez lesz, aki az Uruguay-Panama meccset 1 sárgával lehozta, de élünk a gyanúval, hogy ez melósabb 90 perc is lehet. Noha nem Dél-Amerika legoveresebb játékvezetőjéről beszélünk, azért az utolsó hét válogatott meccsén kiosztott 4 piros lapot, ami most sem jönne rosszul.

A két csapat 2022-es vb-selejtezője 3 sárgával ért véget, de az a brazilok 4-0-s győzelme miatt nagyon könnyű meccs volt, viszont az azt megelőző két meccs 14 figyelmeztetést hozott. A felek Copa-meccseibe egyébként is kódolva van a sok lap, az elmúlt 15 évben négyszer találkoztak, amelyből Brazília egyet sem tudott megnyerni a rendes játékidőben, az összesen 390 perc alatt pedig 24 lap került felmutatásra.

Gyengébb tipp valamivel, mint a tegnapi under, de Eb hiányában ez is jó lesz most nekünk egy kis profitra.

{"headTitle":"Paraguay-Brazília","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-29 03:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"4,5 lap felett","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}
[4377211] 2024-06-29 03:00:00 Paraguay - Brazíliax;