Darts

Tényleg ennyire esélytelenek vagyunk Lengyelország ellen?

 • Cesc18

Kettővel kell verni este Ratajskiékat ahhoz, hogy meglegyen a továbbjutás a frankfurti csapat-világbajnokságon.

Sajnos nem sikerült a győzelem Jagicza Gábornak és Major Nándornak Norvégia ellen, 4-3-ra nyertek az északiak. A vereség különösen azért fájó, mert a magyar fiúknak ott volt a lehetőség a kezükben, hiszen nem kevesebb, mint négy meccsnyilat puskáztak el.

Nincs azonban idő a búslakodásra, este ugyanis újra jelenése lesz Jagiczáéknak, az ellenfél pedig az a Lengyelország, aki csütörtökön 4-2-re arányban győzte le a norvégokat. 
 

Még meg lehet a továbbjutás...


Ugyan jelenleg a magyarok a csoportjuk harmadik helyén állnak, de egy bravúrral akár még ki is harcolhatják a továbbjutást. Előzetesen is úgy tűnt, hogy a lengyeleket kell megverni az első helyért és ez az utolsó körre sem változott.

Annyit nehezedett a feladat, hogy szimplán egy győzelem már nem elég, legalább 4-2 arányban kellene nyernie Nándiéknak és akkor a három csapat azonos pontszámmal állna, ám de a magyaroknak lenne a legjobb a legaránya. 

Hogy erre mennyi az esély? Nyilván nagyon aprócska, de abban azért bízhatunk, hogy a lengyelek ismét gyengébb napot fognak ki. Tegnap ugyanis különösebben nem voltak meggyőzőek Ratajskiék, az a 80 alatti átlag tőlük egy középszerű teljesítménynek számított. 

Ez az, amivel a magyarok is képesek lehetnek konkurálni. 

Amellett, hogy bízunk egy gyengébb Lengyelországban, bízhatunk abban is, hogy Jagiczáék egy kicsit minden mindegy alapon, felszabadultan kezdenek el játszani. 

A fogadóirodák nem sok esélyt látnak a magyar győzelemre, hiszen a mieink 7.00-szeres szorzót kaptak, míg a lengyelek sikere az 1.10-et sem éri el. 

Papíron tehát a világbajnoksági eddigi egyik legnagyobb meglepetése lenne, ha este legyőzzük Ratajskiékat, de ennyire magas oddson akár még meg is érhet egy kis szotyipénzt, hiszen a lengyelek tényleg nem kezdtek meggyőzően és egy ennyire rövid meccsen egyébként is bármi megtörténhet. 

Ismét bízunk egy magyar 180-ban is, amely Norvégia ellen 2.54-szeres pénzt hozott a konyhára. 

{"headTitle":"Lengyelország - Magyarország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-28 21:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magyarország nyer","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Magyarország 180-as dobásainak száma 0.5 felett","odds":"2.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<