Copa América

Megjött a Copa talán eddigi legerősebb lapos tippje!

  • varin

12 meccsből eddig 2 alkalommal volt legalább 5 lap a Copán. Péntek hajnalban is folytatódik a trend?

Elég furcsa kis Copa América zajlik éppen az Államokban, legalábbis ami a kártyákat illeti. Az eddigi 12 meccsen 39 lap került felmutatásra, ami persze szépen egybecseng a mi várakozásainkkal, de azért mégis meglepő - a 12 meccsből 10-szer végződött a meccs 4,5 lap alatt. Picit erre a vonatra, picit pedig a statisztikákra felülve ajánlunk egy tippet péntek hajnalra.

4377206

Abszolút a papírformának megfelelően indult a C-csoport, ahol a két topfavorit egyaránt kétgólos győzelemmel kezdett. Pénteken az USA Panamával találkozik, míg Uruguay Bolíviával, alighanem a papírforma nem borul majd, így két kör után már meglesz a két továbbjutó csapat. Foglalkozzunk most utóbbi mérkőzéssel.

Uruguayról tudvalévő, hogy talán Dél-Amerika legsportszerűbb csapata, képes nagyon kevés lappal lehozni egy találkozót. Panama ellen egyszer sem sárgultak, míg a vb-selejtezők alatt is több olyan meccsük volt, ahol nem kaptak figyelmeztetést. A legutóbbi ilyen éppen Bolívia ellen, amikor is 3-0-ra nyertek Nunezék úgy, hogy csupán 2 sárga került kiosztásra a vendégeknek.

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<

Noha Bolívia a keményebb csapatok közé tartozik, azért ebben a találkozóban azért benne van, hogy igencsak sima lesz, így sok esélyük ezúttal sem lesz a pontszerzésre.

A két csapat elmúlt öt meccsén egyszer sem ugrották meg a mostani 4,5-es határt: 2, 4, 2, 3 és 1 lapos meccseket játszottak.

 

A paraguayi Juan Benítez játékvezető sem tűnik rossz elemnek az underhez, hiába dél-amerikai sporttárs, nem kártyázik valami aktívan, az utolsó 16 meccsén mindössze 53 lapot osztott ki, 3 overre 13 under jutott.

Válogatott szinten nincs óriási rutinja még, négy meccs jutott neki karrierje során, ezeken 14 sárga lapot adott, Bolíviának pedig már kétszer is vezetett, de ezeken is összesen csak kétszer büntette a Zöldeket.

Nyilván a 4,5-es határ igen alacsony, de az eddigi Copa-trend azért nem azt mutatja, hogy könnyű megugrani. Uruguay bármikor lehozhat egy ilyen meccset 0-1 sárgával, akkor pedig még akár 3 is beleférhet Bolíviától.

{"headTitle":"Uruguay-Bolívia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-28 03:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"4,5 lap alatt","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4377206] 2024-06-28 03:00:00 Uruguay - Bolíviax;