EURO 2024

Akár 10-szeres pénzt is kaszálhatunk, ha folytatódik ez az Eb-trend

A németországi kontinenstornán akár rekordot is dönthet az öngólok száma, lássuk a hétvégi opciókat.

Az öngól korábban nem volt "divat", mondhatjuk viccesen hiszen például 1980 és 1992 között egyetlen sem született ebben a műfajban az Európa-bajnokságokon. Az utóbbi években viszont beindult rendesen a termelés, a koronavírus miatt 2020-ról 2021-re tolt kontinenstornán már rekordot jelentő 11 öngólt láthattunk. Még sokkolóbb, hogy két olyan válogatott is volt akkor (Portugália, Szlovákia), amely egy meccsen belül kétszer is a saját hálójába talált. 


>>>⭐️Szerezd meg a 100%-os első befizetési bónuszt⭐️ <<<


A németországi Eb-n sem kellett sokat várni az első peches szituációra, hiszen a nyitómeccsen a házigazda sztárvédője, a Real Madrid büszkesége, Rüdiger talált parádés módon a saját kapujába. A termelés pedig csak folyatatódott szép ütemesen - 

 

immár hétnél járunk 15 meccs alatt (Rüdiger, Wöber, Hranác, Gjasula, Calafiori, Akaydin és Malen), ami azt jelenti, hogy minden ötödik ütközeten született egy öngól!

 

Érdekesség, hogy az ideit megelőző 16 Eb-n összesen 20 öngól született, közülük 11 az előző, 2021-es tornán. A világbajnokságokon eddig 54 született, a legtöbb (12) 2018-ban - a trend tehát mindkét nagy tornán jelen van.


Érdemes még beszállni?
 

Ha azt nézzük, hogy eddig átlagban öt meccsenként született öngól, akkor a válasz egyértelműen igen. A nagy számok törvénye alapján már a hétvégén jöhet a következő, hiszen hat meccses böjtön vagyunk túl ilyen szempontból, legutóbb a Hollandia-Ausztria összecsapáson rezzent a saját háló Malennek köszönhetően. 

Az első négy nyolcaddöntős összecsapás közül az svájci-olasz csörte lehet a legjövedelmezőbb, amelyen 9.50-szeres pénzt fizetne az öngól. Amint az alábbi táblázatban is láthatjátok, a spanyol-grúz találkozón a legkisebb a valószínűsége ennek az opciónak, de még azon is 7-szeres szorzót célozhatnak be az erre a piacra pályázók.


Te fogadsz öngólra a hétvégi meccseken?


{"headTitle":"Európa-bajnokság - Nyolcaddöntők","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-29 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Svájc-Olaszország - Lesz öngól (Rendes játékidő) - igen","odds":"9.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Németország-Dánia - Lesz öngól (Rendes játékidő) - igen","odds":"7.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Anglia-Szlovákia - Lesz öngól (Rendes játékidő) - igen","odds":"7.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Spanyolország-Grúzia","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<