EURO 2024

Bayern-sztárok kezébe adjuk ezt a 7.52-szeres szorzót

A kétnapos szelvényt kedvelőknek különösen kedvezhet ez, hiszen a szombati és a vasárnapi menüből vettünk ki 1-1 tippet.

Három végtelenül hosszú szünnap után végre folytatódik a 2024-es Eb, immár sajnos a magyarok nélkül. A jó hír viszont, hogy mostantól csak komoly téttel bíró összecsapások jönnek, aki pedig hibázik, az csomagolhat, így nincs több alibizés. A nyomás a támadókon különösen nagy lesz, hiszen a továbbjutáshoz gólra/gólokra van szükség, ezzel kapcsolatban raktunk össze egy jó kis hétvégi szelót.

A Tippmixpro "Gólszerző Meló" promójára már korábban is felhívtuk a figyelmeteket. A közkedvelt  buki ajánlata egészen a kontinenstorna végig él, a lényege pedig pofon egyszerű -

két különböző meccsen válasszunk 1-1 játékost a gólszerző piacról és a buki megdob minket 20% extraprofittal.


A hétvégi felhozatalból a Németország-Dánia csörtéről Jamal Musialát, míg vasárnapról a Bayern München bombázóját, azaz Harry Kane találatát vesszük ki.

Utóbbit aligha kell túlmagyarázni, Kane a Háromoroszlánosok történelmének legjobb góllövője (64), aki az egész szezonban kiemelkedő formában volt. A 30 éves játékos a klubszezonban 45 meccsen 44 gólt ragasztott és már az Eb-n is beköszönt már a dánok elleni csörtén, noha kritika is érte bőven. Többet között Gary Lineker is beszólt a csapatnak, aki szimplán úgy fogalmazott, hogy "szarul játszanak", remélhetőleg Kane megfricskázza majd vasárnap a szakértőket.

Tudtad? Musiala és Kane gólját kombinálva 6.27-szoros helyett 7.52-szoros oddsot kapunk a Tippmixprónál!

 

A korábbi, szombati programból az esti meccsről néztünk ki gólszerzőt, mégpedig az eddig két találatnál járó Jamal Musialát. Harry Kane klubtársa 21 éves kora ellenére már négyszeres Bundesliga-győztes, sokan pedig nem tudják róla, hogy stuttgarti születése ellenére 2021-ig Angliát képviselte a válogatottban, de végül a Nationalelf mellett döntött.  A németek hamar a szívükbe zárták, az eddigi Eb-n pedig talán ő volt az eddigi legjobb és legveszélyesebb is egyben, beköszönt a skótoknak, majd (sajnos) a magyaroknak is. A találatot elsősorban Havertztől várják a bukik, így ráadásul elég szép szorzót kapnánk, ha a dánok életét is megkeserítené.

 

{"headTitle":"EURO 2024 - Nyolcaddöntő - Gólszerző meló +20%","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-29 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Jamal Musiala + Harry Kane szerez gólt (régi odds: 6.27)","odds":"7.52","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

 

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<