EURO 2024

Ha kicsit pontosabb lesz Havertz, jónak tűnik ez a 2.80-as szorzó

Kai Havertz egyelőre elszórakozza a helyzeteit, de a német csapatban továbbra is meghatározó a játéka.

Az Eb második nyolcaddöntőjével, a német-dán meccsel már részletesebben foglalkoztunk, ahol kifejtettük, hogy hiába tűnik úgy, hogy minden rendben a németeknél, azért vannak még hibapontok Nagelsmann gépezetében. 

Ugyan nagyon sokszínű a támadójáték, a csapat egyik alapja Kai Havertz, aki nagyon hasznos játékosa a Nationalelfnek. Az Arsenal támadója azonban nem a legjobb formájában érkezett, ugyanis, sokan a gólkirályi címre is esélyesnek vélték, eddig azonban csak egy góllal szerénykedik, azt is tizenegyesből lőtte.

Rajta kívül az egész csapat helyzetkihasználása egészen kimagasló, Musiala, Füllkrug vagy Wirtz is kevés helyzetet puskáz el, így ideje lenne Havertznek is megérkezni a tornára. Egy rossz formában levő csatáron ugyanis Eb-k mehetnek el, noha a kispadon Füllkrug eddig tudott extrát hozni, de a Stuttgart támadójától nem lehet elvárni, hogy pár perc játékkal és egy-egy lövésből egyből gólt is hozzon.

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<

Havertz Svájc ellen hat lövést puskázott el, itt ennyi lehetősége aligha lesz, de a dánokat látva ezen az Eb-n, azért biztosak vagyunk benne, hogy kap esélyt a gólszerzésre. Nyilván a 10 lövés egy gól pocsékul néz ki, de akár a tizenegyes most is a segítségünkre siethet, amiért 2.80-as szorzóban bizakodunk.

{"headTitle":"Németország - Dánia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-29 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kai Havertz gólt szerez","odds":"2.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}