EURO 2024

Logikusnak tűnik ez a 6.40-es szorzó a svájci-olaszra

A svájci-olasz meccs ígérkezik előzetesen leginkább ikszesnek, de ekkora szorzón ez a piac is jónak tűnik.

Egyik csapat sem hozta eddig a legszebb arcát ezen az Eb-n, noha a svájciak szerencséjére, a magyar válogatott borzasztóan játszott ellenük, ezzel pedig meg is alapozta a továbbjutást Yakin csapata. A skótok elleni iksz azért megmutatta, hogy Svájc nincs azon a polcon, ahova valószínűleg tartozni szeretne, noha a németek ellen nem olyan erős, mint néhány éve, míg a németek elleni döntetlen nem néz ki rosszul, de elsősorban a védekezése volt csak rendben Svájcnak.

Az olaszok majdnem csoportharmadikok lettek, végül egy utolsó perces gól a horvátok ellen mentette meg őket, ennek ellenére azért döcög a címvédő szekere rendesen. Az albánok legyőzése nem lehetett gond, de Spanyolország nagyon könnyedén masírozott át rajtuk.

Szétnéztünk az első nyolcaddöntőnek a megemelt szorzós piacain, a bukmékerek viszont elsősorban gólok vagy szögletek esetén adnának extra szorzót, amit megértünk - az ő szemszögükből.

Ahogy a találkozó felvezetőjében is írtuk, a legutóbbi hat meccsből öt is 0-0-ával vagy 1-1-gyel zárult, így nem feltétlenül kell a két csapat esetén gólzáporra várni, a bukmékerek egyértelműen ezen a meccsen várják a legkevesebb gólt a nyolcaddöntők során.

Nekünk inkább az olaszoknak áll ez a párharc továbbra is, ezt pedig az alábbi fogadásban próbáljuk meg kimaxolni. A félidő/vége piacon a döntetlen/Olaszország tipp abszolút logikusnak ígérkezik. 

Természetesen benne van a találkozóban a hosszabbítás, ahogy a fogadók is nagy számban erre számítanak, de az olaszokat képesnek érezzük arra, hogy a rendes játékidőben a maguk javára fordítsák a meccset. Természetesen egy 6.40-es szorzót nem is adnak "ingyen", tehát biztos, hogy izgalmasnak ígérkezik ez a fogadás kora este.

{"headTitle":"Svájc - Olaszország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-29 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Oddsfokozó: Félidő/végeredmény Döntetlen/Olaszország","odds":"6.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<