EURO 2024

Tízezrekből 6 milliót nyert a magyarokkal egy kecskeméti fogadó az Eb-n

A fogadóirodáknál zajlik az élet rendes, ugyanis az Európa-bajnokságra rekordmennyiségű fogadás érkezik be.

Nincs megállás a 2024-es németországi Eb-n, ahol már megvan az első két negyeddöntős - a házigazda Németország és a címvédő olaszokat kiütő Svájc biztosította már helyét a legjobb nyolc között. A mögöttünk álló időszakban a legügyesebb Tippmix- és Tippmixpro- játékosok szelvényein nem meglepő módon az Eb-meccsek kaptak főszerepet, hiszen az utóbbi napokban lezárult a németországi torna csoportköre.

Ezúttal is pazar nyeremények láttak napvilágot - egy budapesti sportfogadó például egy 2-es kötéssel (!), 14.000 forintos téttel, 1.932.000 forintot nyert. A játékos nem volt túl optimista a Rossi-csapattal, hiszen a két jó tipp között volt, hogy Magyarország nem jut tovább csoportjából (@11.50), illetve, hogy Ausztria nyeri a D csoportot (@12.00). 

Még parádésabb, hogy egy kecskeméti Tippmix-játékos 48 ezer forintból közel 6 millió forintot nyert , aki négyes kötésben eltalálta a magyar válogatott Skócia elleni győzelmét és a német-svájci döntetlent is.

 

Horváth Zoltán, a Szerencsejáték Zrt. sportfogadási vezetője egy sajtóbeszélgetésen elárulta, hogy minden korábbi rekordot megdöntött a fogadási láz a Tippmixen és a Tippmixprón, a szelvényszámok ugyanis több mint tíz százalékkal emelkedtek az Eb előtti időszakhoz képest. Azt is elárulta, hogy a hazai játékosok eléggé elfogultak voltak a magyar válogatottal szemben, hiszen az outright fogadásokra feltett tét mintegy húsz százaléka érkezett be a magyarok Eb-aranyérmére.

Érdekesség, hogy a magyar sportfogadók eddig a portugál Cristiano Ronaldo gólkirályi címére tették fel a legtöbb tétet, noha eddig még egy gólt sem szerzett az Eb-n. A góllövőlistát a grúzok nemzeti hőse, Mikautadze és a németek ifjú titánja, Musiala vezeti 3-3 találattal, utóbbi betalált a Dánia elleni nyolcaddöntőben is. Az Eb-gólkirályi címre már a Bayern-sztártámadója a legesélyesebb (@6.50), előzve klubtársát, Harry Kane-t és a Real Madridba igazolt Mbappét is.


>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<