Copa América

51-es oddsot is megpróbálunk a hatpontos Copa-meccsen

  • varin

Ha nem nyer, Mexikó szégyenszemre kiesik a Copáról, így egy kemény meccs van kilátásban.

Noha nem a lapokról szól az idei Copa América, a tét egyre fokozódik, hiszen már elkezdődött az utolsó csoportkör. A B-csoport ki-ki rangadóján pedig akár el is szabadulhatnak az indulatok.

Venezuela ugyanis meglepetésre legyőzte két legerősebb vetélytársát, így biztos továbbjutó. Bellóék számára az a fontos, hogy pontot szerezzenek Jamaica ellen, így ugyanis Argentína helyett Kanada érkezne a 8 között. A csoport másik meccse viszont óriási izgalmakat ígér, hiszen a továbbjutás a tét.

4377180

A döntetlen Ecuador továbbjutását jelentené, de elvileg még a csoportelsőség is lehet tét, hiszen ha Venezuela kikap, akkor az itt győztes fél nyerhetné a B-csoportot.

A két csapat legutóbb 2022-ben találkozott, akkor egy barátságos meccsen is megvolt a 6 lap, miként az utolsó Copa-csörtéjükön is, még 2015-ben - persze ez azért kevésbé releváns a hajnali meccs szempontjából.

A játékvezető a guatemalai Mario Escobar lesz, aki a Peru-Kanada meccsen 3 lapot osztott ki, és bár számai alapján nem egy igazán overes spori, azért a közép-amerikai régióban sok is a sima meccs. Mi azért nem bánnánk egy olyan meccset, mint amit összehozott 2022 nyarán, amikor a Honduras-Kanada Nemzetek Ligája-meccsen a vendégeknek 12(!) lapot osztott ki.

A tét adott, és azért mindkét csapat tud keménykedni, ha a szükség ráviszi. Szoros, kiélezett meccset várunk, ahol a vesztes búcsúzik a Copától, ez különösen Mexikó esetében lenne kínos. Így az underes Copa ellenére itt mi most még az extrém overes variációkat is megnézzük, nem is beszélve a piros lapokról.

{"headTitle":"Mexikó-Ecuador","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-01 02:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"5,5 lap felett","odds":"2.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"7,5 lap felett","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"12+ lap","odds":"51","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}
[4377180] 2024-07-01 02:00:00 Mexikó - Ecuadorx;