Darts

Ennek a tutista kombinak nem szabadna buknia

 • Cesc18

Vasárnap délután a negyeddöntős összecsapásokkal folytatódnak a csapat-világbajnokság küzdelmei.

De itt nem ér véget a játéknap, este ugyanis még jönnek az elődöntők és a döntő. Sokesélyes végjáték elé nézünk, ami azonban már most biztos, hogy nem lesz címvédés, miután a Gerwyn Price-t nélkülözni kényszerülő Wales szombaton kiesett Horvátország ellen. 

Nem Jonny Claytonék voltak az egyetlen váratlan búcsúzók, csomagolhattak ugyanis a hollandok is, a Michael van Gerwen, Danny Noppert páros mindösszesen kettő legre volt jó a szenzációsan dobó belgák ellen. De nem jutott negyeddöntőbe a két évvel ezelőtti bajnok Ausztrália és a hazai pálya előnyét élvező Németország sem. 

Nem lehet tehát azt mondani, hogy izgalmak nélkül telt volna a szombati játéknap, mint ahogyan azt sem, hogy a papírformának megfelelően alakulnának a dolgok. Egy kicsit fel is billent a tábla, hiszen amíg a felső ágon a két sztárcsapat, Anglia és Skócia a legesélyesebb, addig az alsó ágon Wales, Hollandia és Ausztrália kiesésével gyakorlatilag mindenki számára megnyílt az út a fináléba.

Egyedül Olaszország a kakukktojás, aki megcsinálta azt a bravúrt, hogy nem kiemeltként jutott el a legjobb nyolcig. Nem feltétlenül Turettáéktól vártunk volna hasonló menetelést a 'kiscsapatok' közül, de remekül tudtak élni a lehetőséggel, hogy az ausztrálok pocsék napot fogtak ki. Belgium ellen viszont már több fog kelleni, Van den Bergh-ék szinte végig 100 körüli átlagon dobtak a hollandok ellen, ami csapatban nem gyakori. Nagyon megy a szekerük a belgáknak és erről az ágról messze a legnagyobb favoritok a döntőre. 

Nem csak Huybrechts-ék, de a skótok is bejelentkeztek a csapat-vb-címre. Előzetesen kevésbé számolhattunk velük, elsősorban Peter Wright személye miatt, ám a lengyelek elleni nyolcaddöntőben úgy tűnt, hogy 'Snakebite' szépen összerakta magát erre a tornára. Így azért nem lesz egyszerű megverni a skótokat, főleg nem egy Svédországnak. Ugyan a svédek tavaly is eljutottak a nyolc közé, szóval egy elég stabil csapatról beszélünk, de azért Gary Andersonék jó napjukon más szintet képviselnek. 
 

Mire fogadjunk?


Biztonsági tippekből egy duplázót raktunk össze. A belgáktól magabiztos továbbjutást várunk, szerintünk vasárnapra már kipukkad az olasz lufi és egyébként is Van den Bergh-ék sokkal jobbak. A skótoknak lehet nem lesz ennyire könnyű dolga, mert tényleg nem rossz ez a svéd páros, de meglepetést ebben a negyeddöntőben sem várunk. A harmadik választásunkat a horvát-osztrák meccsről hozzuk, miszerint 8-4-nél nem lesz simább. Papíron Ausztria erősebb, de ez egy nagyon-nagyon szoros meccs lehet, mert a horvátok is elég jó erőt képviselnek és hatalmas küzdők. 

{"headTitle":"Csapat-vb, negyeddöntők","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-30 12:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Belgium -1.5 + Skócia nyer + Horvátország-Ausztria legek száma 11.5 felett","odds":"1.99","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Végső győztes: Belgium","odds":"4.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<