EURO 2024

Íme néhány őrült szelvényötlet a vasárnapi Eb-meccsekre

  • varin

2-es és 624-es oddsot is választottunk a vasárnapi menüből.

Papíron két országos fixszel folytatódik az egyenes kieséses szakasz vasárnap, hiszen az angolok és a spanyolok is a topfavoritok közé tartoznak, a szlovákok és a georgiaiak viszont meglepetésre szerepelnek a nyolcaddöntőben. Miután mindkét meccset kiveséztük már külön-külön is, nézzünk néhány érdekes kombót a 90 percekre.

 

Egy sima, egy izzadós

A spanyolok az utolsó három, Georgia elleni találkozójukon nem kevesebb, mint 12 gól különbséggel nyertek összesen, így egy hendikepes verzió most is favorit kimenetel lenne. A hispánok még gólt sem kaptak a tornán, egyedüliként a 24-es mezőnyből, így kombink első eleme egy nullára nyert, hendikepes siker.

Szoros meccset sejthetünk viszont az angolok és a szlovákok között, ahol bizony a felek utolsó hat meccséből négyet pontosan egy góllal nyert meg a Háromoroszlános válogatott. Most is benne van a levegőben egy izzadós 1-0 vagy 2-1.

{"headTitle":"Kombi a vasárnapi meccsere","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"Eredő odds: 7,98","footerLink":"https://tracker.tippmixpro.hu/pixel.gif?btag=60708354_368902","events":[{"eventTitle":"Anglia-Szlovákia - Anglia pontosan 1 góllal nyer","odds":"3.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Spanyolország-Georgia - Spanyolország -1.5 + Nem szerez mindkét csapat gólt","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

 

Egyéb érdekes kombók

Többször is meséltünk arról, hogy ez mennyire az öngólok tornájának számít, hátha folytatódik a trend! Ha mindkét meccsen lesz öngól, az 54-szeres pénzt érne, míg ha az is lenne az első gól megszerzésének módja, 1000 forintra 624 ezret kapnánk vissza!

A négy csapatból egyetlen cserejátékos sem szerzett még gólt a tornán, ami szintén érdekes szelvénynek adhat alapot. Az öt csere persze nem kevés, de ha esetleg döntetlenre állnának a meccsek, nem biztos, hogy feleslegesen váltanának a kapitányok. Spanyolország ráadásul az öt góljából négyet is az első félidőben szerzett.

Végezetül 4 feletti szorzón akár arra is benézhetünk, hogy mindkét favorit 1-0-ra, 2-0-ra vagy 3-0-ra nyer, ami azért szintén nem lenne bombameglepetés.

{"headTitle":"Egyéb szelvényötletek vasárnapra","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét meccsen lesz öngól","odds":"54.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Az első gól mindkét meccsen öngól lesz","odds":"624","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Egyik meccsen sem szerez gólt cserejátékos","odds":"1.97","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Anglia és Spanyolország is 1-0-ra, 2-0-ra vagy 3-0-ra nyer","odds":"4.07","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}