EURO 2024

30-szoros pénzt ér hétfőn a "papírforma"

Július első napján rögtön bankot robbanthatnánk, ha a favorit eredményekkel zárulnának ezek az Eb-meccsek.

Már csak négy hely kiadó a 2024-es Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében, ahova eddig a házigazda németek mellett Svájc, Anglia és Spanyolország jutott. Az igazán nagy meglepetés tehát eddig elmaradt, bár a címvédő olaszok búcsúztak, a top favorit angolok pedig másodpercekre voltak a kieséstől. Bellingham parádés félollózása aztán kihúzta a Háromoroszlánosokat a bajból, de vajon a július egy igazi szenzációval indul majd?

Az oddsok alapján aligha, hiszen a franciák és a portugálok is komoly favoritok arra, hogy biztosítsák helyüket a legjobb nyolc között. A luzitánokra még sokáig haragudni fogunk, miután az utolsó csoportmeccsüket elalibizték, emiatt pedig Marco Rossi csapata helyett Szlovéniával küzdenek meg. Ronaldóéknak 12 meccses győzelmi szériája szakadt meg ezzel az Eb-n (selejtezőket beleértve), ám ez vélhetően nem nagyon hatotta meg őket. 

A francia-belga ugyan papíron szorosabbnak tűnik, de a Vörös Ördögök - az angolokhoz és olaszokhoz hasonlóan - csak vergődtek eddig az Eb-n. A szomszédos riválisok már több nagy csatát megvívtak, a közelmúltban például a 2018-as vb-, majd a 2021-es Nemzetek Ligája-elődöntőben is találkoztak, mindkettőn a Les Bleus a trófea magasba emeléséig menetelt.

Ha további érdekességek és információk érdekelnek a hétfői elődöntőkkel kapcsolatban, akkor mindenképp olvasd el beharangozó anyagainkat, most viszont lássuk a címben is említett parádés szorzó miből áll össze.


Megnéztük, hogy a világ egyik legnagyobb statisztikákkal és esélyekkel foglalkozó portálja, a Magyarországon is közkedvelt WhoScored mit jósol a meccsekre. Ha predikciójuk beválik, akkor a július 1-én esedékes nyolcaddöntőkön is elmarad a meglepetés, ráadásul mindkét meccsen a bukik által is favorizált rendes játékidős eredményre számítanak az oldal szerkesztői.

A portál alapján a franciák 1-0-ra gyűrik le a belgákat, Portugália pedig 2-0-s sikert arat a szlovénok felett - ez a kombi 30-szoros szorzót hozna.

 

Mbappé és társai sem tűntek túl élesnek eddig, tehát nem meglepő, hogy a Tippmixpro sem vár fölényes győzelmet, az 1-0 után a 2-0 a második legvalószínűbb eredmény. Ronaldóék pedig a FIFA-ranglista alapján a torna egyik leggyengébb csapatával néznek farkasszemet - a feleket 51 hely választja el, a minőségbeli különbséget pedig zongorázni lehet.

{"headTitle":"EURO 2024 - Hétfői kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-01 18:00","footerTitle":"Eredő odds: 30.18","footerLink":"tracker.tippmixpro.hu/link?btag=60708354_368905","events":[{"eventTitle":"Franciaország-Belgium - Rendes játékidő, pontos eredmény 1-0","odds":"5.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Portugália-Szlovénia - Rendes játékidő, pontos eredmény 2-0","odds":"5.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<