Wimbledon

Ez a leglogikusabb tipp a Berrettini - Fucsovics meccsre?

 • Cesc18

Alaposan belehúzott a sorsolásnál a magyar, hiszen a korábbi döntős olasz lesz az ellenfele a wimbledoni első körben.

Hétfőn délután megkezdődnek a wimbledoni torna küzdelmei és rögtön az első játéknapon bemutatkozik mindkét férfi teniszezőnk. A szerencsével Marozsán Fábián és Fucsovics Marci egyaránt hadilábon állt, hiszen előbbi a jó formában ütő Jan-Lennard Struffot kapta ellenfélül, míg utóbbi a korábbi döntős Matteo Berrettinit. 

Marci esetében ráadásul egy bravúrgyőzelem azt jelentené, hogy a következő körben a világelső Jannik Sinnerrel mérkőzhetne meg - már amennyiben az olasz nyer Yannick Hanfmann ellen...Egyébként, ha Berrettini megy tovább, akkor az olasz rangadó is pikánsnak ígérkezne. 

{"headTitle":"Matteo Berrettini - Fucsovics Márton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-01 13:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Berrettini","odds":"1.16","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Fucsovics","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

A fogadóirodák szerint inkább arra van nagyobb sansz, hogy a két olasz randevúzik majd a második körben, hiszen Marci 5.00 körüli szorzót kapott. Érdekes ez az oddsszabás a bukiktól, hiszen az tény, hogy Berrettini pokolian jó játékos füvön, a sérülések miatt azonban jó ideje nem tudja a legjobbját hozni és jelenleg csak a 60. helyen rangsorolják. 

Az olasznak ez a szezonja sem alakult egyelőre a legjobban, hiszen sem az Ausztrál Openen, sem pedig a Roland Garroson nem tudott pályára lépni. A füves idényt mondjuk jól kezdte, miután Stuttgartban döntőig verekedte magát, igaz a lelkének nagyon kellett volna a tornagyőzelem, amit Jack Draper hiúsított meg. Ezt követően Halle felé vette az irányt az olasz, ahol szintén az esélyesek közé tartozott, ám idejekorán, a legjobb 16 között búcsúzott Marcos Giron ellen. 

Ami Fucsovicsot illeti, kisebb sérülések miatt egyik füves pályás tornán sem indult el, sőt hazánkban készült az év harmadik Grand Slam-versenyére. Nagy kérdés tehát, hogy milyen formát mutat majd a magyar fiú, akinek azért Wimbledon szintén egy nagyon kedves helyszíne. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Igazi lutri egy ilyen meccsbe belenyúlni, hiszen adott egy korábbi topjátékos, aki mostanság nincs csúcsformában, illetve adott egy veszélyes ellenfél, aki viszont egy hónapja nem játszott tétmeccset. Fogalmunk nincs, kitől, milyen teniszt láthatunk majd.

Berrettininek voltak azért jó meccsei az elmúlt három hétben és Wimbledonba mindig nagyon motiváltan érkezik, de azért Fucsovics egy olyan ellenfél, akiben bármikor benne lehet egy meglepetés.

Marcinak mondjuk volt már jobb GS-szezonja, igaz Melbourne-ben és Párizsban sem volt szerencséje a sorsolásnál. Ugyanakkor, ha azt nézzük, mindkétszer tisztes helytállással búcsúzott, hiszen az AO-n szettet nyert Dimitrov ellen, míg az RG-n szintén nagyon közel volt ehhez Tsitsipas ellen. Berrettininek sem valószínű, hogy egyszerű dolga lesz Marci ellen, minimum egy szettet megszavazunk a magyarnak. 

{"headTitle":"Matteo Berrettini - Fucsovics Márton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-01 13:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szettek száma 3.5 felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<