EURO 2024

Kiesik pénteken a házigazda és Anglia is? Az oddsok azt mutatják, hogy...

Két negyeddöntős párosítás már biztossá vált, mi pedig megnéztük a friss szorzókat.

Németország-Spanyolország (július 5. 18 óra)

 

A 2024-es Eb nehezebb ágán előrehozott döntőt rendeznek pénteken, amelyen a házigazda németek a szintén magabiztosan menetelő spanyolokat fogadják. Ez lesz a 2008-as finálé visszavágója, de a két együttes már több nagy csatát megvívott a múltban.

A Nationalelf a Dánia felett aratott 2-0-s sikerrel már nyolc meccse veretlen, ám ezúttal Fortuna is fogta a csapat kezét. Ugyan a találkozó elején majdnem tökéletesen játszottak Musialáék, ám sorra hagyták ki a helyzeteket, ez pedig majdnem megbosszulta magát, hiszen a dánok egy lábujjnyi les miatt nem kerültek csak előnybe.

A spanyolokra is ráijesztett rendesen a Portugáliát már megviccelő Georgia, amely a torna nyolcadik öngóljának köszönhetően került előnybe. A La Roja dominanciája miatt a fordítás csak idő kérdése volt, az egyenlítés még a félidő előtt összejött, a vége pedig 4-1 lett, a négy találat pedig rekordot jelentő 36 kísérletből jött össze.

Tudtad? Az első elődöntőt játszó két csapat összesítve eddig 156 lövést jegyez - a németek 71, a spanyolok pedig 85 alkalommal veszélyeztettek!

 

Tüzijátékból tehát vélhetően pénteken sem lesz hiány, bár érdekes lesz látni, hogy melyik fél adja át majd a kezdeményezést. A bukik szerint mindenesetre a Yamal vs Jamal harcból előbbi kerülhet ki győztesen, ha a Barca-ász és társai jutnak tovább, akkor 1.86-szoros pénzt nyerhetünk. Az oddsok viszont nagyon közel vannak egymáshoz és mi is úgy véljük, hogy ez egy igazi 50-50-es csörte, amely nem lenne meglepő, ha büntetőrúgásokkal dőlne csak el.

{"headTitle":"Németország-Spanyolország - Ki jut tovább?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-05 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Németország","odds":"1.94","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Spanyolország","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Anglia-Svájc (július 5. 18 óra)

 

Az angol-svájc meccs a kontinenstorna könnyebbik ágán kap helyet, ahol a Háromoroszlánosok számára kikövezett út vezet a döntőig. Vagyis vezetne, ha nem rém gyenge produkciót nyújtana meccsről-meccsre a Southgate-csapat. A kritikák kereszttüzébe került tréner kirúgását Bellingham utolsó pillanatos, könnyen lehet, hogy később ikonikussá váló gólja mentette meg, amely hosszabbítást ért a tíz emberrel bekkelő szlovákok ellen. A továbbjutást tehát nagy nehezen összehozta a bukik által előszeretettel favorizált, keretértékben (legalább) legjobb válogatott, amely a negyeddöntőben is masszív esélyes.

Márpedig Svájc már a torna első meccsén kivívta a szurkolók tiszteletét, amikor a magyarok elleni 3-1-gyel rögtön jelezte, hogy nem bohóckodni jött Németországba. Az eddigi négy meccsen látottak alapján nem árt újragondolni, hogy mire föl reméltünk egy pontot a parádésan játszó svájciak ellen. Xhakáék mindenesetre remek formában vannak és ha továbbra is úgy játszanak, mint az olaszok elleni 2-0-ra megnyert nyolcaddöntőn, akkor bizony az angolok is jó eséllyel csomagolhatnak.

Ezt a fogadók is érzik, hiszen Kane-ék szorzója háromesélyben 2.00 körül nyitott, ám már 2.20 fölé kúszott, tehát a tétek inkább Shaqiriékra érkeznek!

 

A legjobb négybe jutásra persze továbbra is az angolok az esélyesebbek, de jelenleg mi egy forintot nem tennénk erre a csapatra. Persze lehet, hogy a szlovákok elleni siker átszakította a gátat és megindul végre a szigetországi csapat, de sokatmondó, hogy a Szlovákia elleni "hatalmas siker" alkalmával Bellingham gólja volt az első lövési kísérlet, amely kaput talált.

{"headTitle":"Anglia-Svájc - Ki jut tovább?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-05 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Anglia","odds":"1.58","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Svájc","odds":"2.39","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<