Sportfogadás

Már csak rövid ideig kihasználható minden idők legnagyobb sportfogadás-bónusza!

Nemsokára véget ér az Eb, de ezt az ajánlatot még néhány napig kihasználhatod!

Sok parádés bónusszal rukkolt elő az elmúlt hetekben a Tippmixpro, ám az Eb-vel együtt induló 100 ezer forintos lehetőség teljesen egyedülálló a magyar piacon. Élünk a gyanúval, hogy a következő 1-2 évben ilyenre nem lesz több példa, így nem is kérdés, hogy egyszerűen muszáj lecsapni erre a lehetőségre, amíg még lehet.

Mint arról mi is beszámoltunk, az Eb indulásával a Tippmixpro is emelte a tétet, minden új regisztráló és befizető játékosnak 100%-os első befizetési bónuszt kínál. Ez nem csak magyar, de nemzetközi szinten is egyedülálló egy fogadóiroda esetében.

Az ajánlat viszont július 14-én, vagyis az Eb-döntő napján lejár, így ha valaki még nem rendelkezik Tippmixpro-számlával, eljött az idő, hogy lehúzza a maximum 100 ezer forintos bónuszt, amelyet játszi könnyedséggel kipörgethet az Eb és a Copa América maradék mérkőzéseivel.

 

👇 REGISZTRÁCIÓS LINK A BÓNUSZHOZ 👇Mikor lehet tiéd ez a parádés bónusz?

 

 • Ha 2024.06.14. 14:00 - 2024.07.14. 23:59 között játszol ✅
   
 • Új (2024.06.14-nél nem régebbi) aktív regisztrációval rendelkezel ✅
   
 • Korábban még nem töltöttél fel egyenlegedre ✅
   
 • Befizetéskor a TMP2024 bónuszkódot használod ✅

 

Tehát az érthetőség kedvéért még egyszer: a Tippmixpro közös minden új regisztráló és befizető játékosnak 100%-os első befizetési bónuszt kínál, amelynek maximális összege 100. 000 forint! 


Miért ez az év egyik legerősebb bónusza?
 

 • Sosem ajánlott még magyar bukméker 100 ezer Ft-os kezdőbónuszt, de a nemzetközi bukmékereknél sem nagyon látni ekkora összeget.
   
 • A bónuszforgatás sincs túl bonyolítva, hiszen nem a befizetett összeget és a bónuszösszeget kell együttesen megforgatni hétszer, hanem csak a bónuszösszeget. (100 000 Ft-os befizetés esetén tehát 700 ezer Ft-os tét szükséges, ezután már kivehető a nyeremény)
   
 • A fogadások minimum oddskövetelménye 1.8, viszont a többes kötésben megtett és kombinációs fogadások esetén valamennyi esemény minimum oddskövetelménye 1.35.

 


>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón

az Eb alatt ezen a linken keresztül🎁 <<