EURO 2024

Mbappéval próbálunk rá erre a három tippre

 • Cipolla

Mbappé gyengén indította az idei Eb-t, de az egyenes kieséses szakaszban muszáj lesz extrát hoznia.

A nyolcaddöntők egyik legizgalmasabb párharcát Franciaország és Belgium hozhatja össze, persze ehhez mindkét csapattól szükség lenne formajavulásra, mert amit eddig láttunk azzal aligha lehet messzire jutni. A franciáknak van "alibijük", hiszen hiába nem rúgtak még akcióból gólt, legalább a helyzeteik megvannak és egy nehéz csoportból jöttek.

A belgák viszont papíron a legkönnyebb csoportban szenvedtek meg, bár az angolok tegnapi játéka után lehet, hogy a belgákkal is elnézőbbnek kell lennünk az E-jelű csoportot illetően. 

Visszatérve a két csapatunkra, eddig a két nagy sztár Kylian Mbappé és Romelu Lukaku is egyelőre a helyzetek elszórakozásában jár az élen a tornán.

Mindkét játékos 10-10 lövéssel próbálkozott, eddig pedig csak egy Mbappé gól született - az is tizenegyesből. A mérleg tehát mindkettejüknél pocsék, a francia világbajnok legalább azzal vigasztalhatja magát, hogy eddig csak két meccsen kapott lehetőséget, hiszen orrsérülése miatt a hollandok ellen még nem tudott játszani.

Mbappénak azonban a belga védelem ellen egyértelműen lehet keresnivalója, hiszen ugyan csak egy gólt kapott Belgium eddig, azért Tedesco csapatának hátsó részlege zavarba volt hozható már a mostani tornán is. Márpedig sem a román, sem a szlovák csapat nem a gyors, egy az egyben is hatékony játékosairól híres.

Látunk potenciált ezen a meccsen Mbappéban, itt lenne az ideje, hogy a helyzeteit belövöldözze, de több tippötlet is játszhatónak tűnik a csatárra. A négy lövésére például már jó pénzt kapunk a Vegas irodától, de a két kaput talált lövésére is.

Egy gólja 2.40 körüli pénzt ér, míg ha duplázna, az oddsfokozó segítségével kerek 10-es kasszát érne. Nagyon valószínűnek tűnik, hogy meglesznek ismét a helyzetei Mbappénak, így a formáján fog múlni, hogy immár akcióból is be tud-e találni Belgium ellen.

{"headTitle":"Franciaország - Belgium","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-01 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kylian Mbappé 3.5 lövés felett","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Kylian Mbappé gólt szerez","odds":"2.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Oddsfokozó: Kylian Mbappé 2+ gólt szerez","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<