EURO 2024

Egy biztonságibb és egy négyszerezőt is hozunk az osztrák-törökre

  • Cipolla

A csoportkör pozitív meglepetése egyértelműen Ausztria volt, aki óriási esélyt kapott története legnagyobb sikerére.

Az utolsó nyolcaddöntőnek Lipcse ad otthont, ahol Ausztria és Törökország feszül egymásnak, a győztes pedig vagy Hollandiával vagy Romániával csap össze a negyeddöntőben, tehát igen nagy a tét. A Sógorok győzelmét duplázón vehetjük ki, tehát a fogadóirodák a szomszédaink mellé teszik le a voksot.

4043977

Ez nem is meglepő, hiszen Ausztria csoportelsőként lépett tovább a D-jelű négyesből, többek közt a franciákat és a hollandokat megelőzve. Pedig vereséggel startoltak Ralf Rangnickék, a franciák ellen nem sokat tudtak mutatni, de aztán előbb a lengyeleket, majd a hollandokat is meggyőző játékkal múlták felül. Sokak szemében az egyik titkos esélyes is Ausztria lett, ami látva az ágrajzot abszolút nem meglepő, hiszen erről az ágról nem lenne bravúr már a négy közé jutás sem.

Törökország felemásan mutatkozott ezen a tornán, bár ami a legfontosabb, a továbbjutás összejött. Ami viszont nehezebben magyarázható, az a védekezés, hiszen a törökök minden meccsen kaptak gólt, a nagyobb gond, hogy rengeteg helyzetet is engedtek a riválisoknak.

Márpedig Csehország 10 emberrel játszott 70 percen keresztül, Georgia pedig messze nem tartozik az európai foci krémjéhez, mégis mindkét meccs 50-50-es volt török szemszögből. Portugália ellen pedig hozzá sem tudott szagolni a meccshez a keleti ország, amely kedd este komoly támogatást várhat a lelátóról.

Van gondja azonban Vincenzo Montellának, hiszen csapata két kulcsjátékosa is eltiltott. A csehek elleni lapzuhatagból a félholdasok is vastagon kivették a részüket. Hakan Calhanoglu kiválása a támadójáték, Samet Akaydival pedig a védelem gyengül komolyabban.

A két csapat márciusban egy felkészülési meccsen találkozott, ott 6-1-re (!) nyert Ausztria, de ebből azért messzemenő következtetést nem érdemes levonni kedd estére.

Mire érdemes fogadni?

Egyértelműen gyengébb török  védekezésre számítunk, ami az osztrákok számára nyújthat esélyt, noha Rangnickékon lesz a nyomás ezen a párharcon. Azonban az eddigi meccsek alapján a nem túl acélos Csehország és Georgia is nehéz helyzetbe hozta a török hátsó sort, valamint a két kulcsjátékos kiválása is a Sógorok felé visz minket. Úgy véljük, hogy -0.25-ös hendikeppel el lehet vinni Ausztriát erre a 90 percre.

Emellett pedig négyes szorzóért a mindkét csapat betalál és Ausztria nyer tippre is lehet egyet lőni. A Németországban látottak alapján igen jó sanszunk van erre, hiszen a két legtöbb kapott góllal érkező csapat játszik ezen a nyolcaddöntőn, a fentebb említettek alapján pedig azért elvárható az osztrák győzelem.

{"headTitle":"Ausztria - Törökország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-02 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ausztria -0.25","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Ausztria nyer és mindkét csapat betalál","odds":"3.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<

[4043977] 2024-07-02 21:00:00 Ausztria - Törökországx;