Copa América

Kulcsfontosságú meccs vár a brazilokra a verhetetlenek ellen - tipp

  • varin

Kolumbia hihetetlen sikerszériája megalapozhatja a nagyon fontos csoportgyőzelmet.

Mivel a Copa América C-csoportjának élén veretlenül végzett Uruguay, így nem borult a papírforma ebben a tekintetben. Ez azt jelenti, hogy a szerda hajnali Kolumbia-Brazília meccsen eldől, ki játszik az eddig igencsak meggyőző Nunezékkel és ki találkozik Panamával. Finoman szólva sem mindegy...

4377212

Costa Rica és Paraguay legyőzésével tovább tart Kolumbia szenzációs sorozata, immáron 26 meccs óta veretlenek a Kávétermesztők. A Copa-továbbjutás már biztos, viszont az is, hogy a könnyebb negyeddöntő miatt muszáj egy remit megcsípnie James Rodríguezéknek Brazília ellen, így pedig tartalékolásról szó sem lehet.

Kolumbia játéka egyelőre rendkívül meggyőző, az öt gólját öt különböző játékos szerezte, ráadásul James Rodríguez a gólpassz-listát is vezeti. Viszont a neheze még csak most következik, hiszen elvileg a negyeddöntőben Uruguay, az elődöntőben Brazília, a döntőben pedig Argentína következhetne, ha nem nyeri meg a csoportját.

Brazília ellen novemberben 2-1-re nyertek Néstor Lorenzóék egy vb-selejtezőt, de nem árt megjegyezni, hogy már a Selecao is mutatott életjeleket a tornán.

Paraguay 4-1-es legyőzése egy falat kenyérként ellett most ennek a brazil csapatnak, és nem csak a továbbjutás miatt. A Costa Rica elleni borzalmas 0-0 után a sajtó rendesen beleszállt az amúgy is sokat kritizált brazilokba, Vinícius Junior például lövés nélkül zárta a közép-amerikaiak elleni meccset. A legutóbbi körben viszont már sokkal jobban nézett ki a brazil csapat és a Real Madrid sztárja is ficánkolt.

"Továbbra is keményen fogunk dolgozni, és mindent megteszünk, hogy Brazília büszke lehessen ránk. Még sokat kell fejlődnünk, de Paraguay ellen úgy érzem, tényleg jók voltunk" - nyilatkozta Vinícius. Edzője szerint is kimagaslóan futballozott a Real Madrid leendő aranylabdása, aki elmondta, nagyon rövid idő alatt kellett eljutniuk eddig a 4-1-es győzelemig, hiszen alig-alig tudott együtt készülni a csapat.

A továbbjutás tehát zsebben - bár extrém eredményekkel még kieshetnének a brazilok -, de a tét így is hatalmas, hiszen Uruguayjal bölcsebb minél később összefutni, és jelenleg nem lehet azt mondani, hogy bármelyik fél is sima favorit lehetne Nunezékkal szemben.

Véleményünk szerint egyelőre nem szolgáltak rá a brazilok, hogy bőven 2-es odds alatti favoritok legyenek az emberemlékezet óta veretlen Kolumbia ellen, így mi megtámogatjuk a Kávétermesztőket egy hendivel, megfűszerezve James gólpasszával is.

{"headTitle":"Brazília-Kolumbia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-03 03:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kolumbia +0.75","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"James Rodríguez 0.5 gólpassz felett","odds":"4.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}
[4377212] 2024-07-03 03:00:00 Brazília - Kolumbiax;